Юніорська збірна з хокею поступилася у Броварах “Білому Барсу”

У Броварах відбувся контрольний поєдинок між юніорською збірною України та «Білим Барсом». Обидві гри проходять в рамках підготовки юніорської збірної України до Чемпіонату світу в Дивізіоні 1А, який пройде 14-20 квітня у французькому Греноблі.

Рахунок в матчі незадовго до кінця першого періоду відкрив Микита Лєсников, який переграв Дмитра Сердюка. Тиск “барсів” тривав і в другому періоді, але юніорам вдалося зрівняти рахунок завдяки точному кидку Дмитра Попережая. На старті третього ігрового відрізка Назар Ружніков вивів «Білий Барс» вперед, і це перевага збереглася за командою Костянтина Буценка до фінальної сирени.

Серія буллітів по 5 кидків залишилася за командою Олега Тимченка – юніорська збірна реалізувала 4 спроби з 5, тоді як в складі «Білого Барса» відзначився лише Богдан Арабов.

Україна U18 – «Білий Барс» БВУФК 1:2 (0:1; 1:0; 0:1)

Шайби: 0:1 Лєсников (Логач, Андрощук), 19:08. 1:1 Попережай (Панченко), 37:29. 1:2 Ружніков (Дурдиєв, Арабов), 46:58.

Україна U18: Сердюк (Сушак); Будько, Остапюк, Ратушний, Сисак, Гребеник, Євтухов, Кругляков; Грабовецький, Хмельов, Чіканцев, Панченко, Абаджян, Болотін, Бородай, Середній, Попережай, Садовиков, Кізло, Дуюн, Симчук.

«Білий Барс» БВУФК: Качула (Пеленський); Собко, Логач, Васильєв, Грицюк, Волошин, Гриценко, Бойко, Хацкевич; Лєсников, Качан, Дурдиєв, Ружников, Панов, Арабов, Остроушко, Ромахін, Андрощук, Васьковський, Ан. Резюка, Фурсенко.

Серія буллітів:

Абаджян (Пеленський) – Арабов (Сердюк) – 1:1

Середницький (Пеленський) – Васильєв (Сердюк) – 1:0

Кругляков (Качула) – Андрощук (Сердюк) – 1:1

Чіканцев (Качула) – Качан (Сердюк) – 0:0

Дуюн (Качула) – Арабов (Сердюк) – 1:0

https://uhl.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *