В чемпіонаті Київщини зіграно ІІ тур

Команда з Михайлівки-Рубежівки повела турнірний караван, домігшись яскравої різниці забитих і пропущених м’ячів у стартових матчах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Сокіл» очолив перегони, знову не пропустивши. Спочатку Байдалук скористався неузгодженістю взаємодії захисника та воротаря гостей. Потім Ємельянов, як завжди класно подав кутовий, а Паламарчук добив у сітку м’яча, що відскочив од голкіпера Данилевського. Надалі двічі поспіль продуктивно зіграв Сапоненко, допомігши відзначитись африканським новачкам команди зокрема і обласного чемпіонату в цілому. У першому випадку Сапоненко заробив одинадцятиметровий, а в другому — вивів сам на сам зі стражем воріт одноклубника.

А «Межигір’я» знову поступилося в рідних стінах, пропустивши вирішальний гол — уже вдруге поспіль — на останній хвилині. Догравали зустріч господарі вдев’ятьох, сил у них майже не залишалося, та й нагоди відігратися — також. Але початок зустрічі був особливо вдалим для новопетрівців. Оборонець «Десни» Петрусенко, намагаючись відіграти м’яча партнеру, ледь не з центру поля вивів Піскуна на ворота Костенка (травмований Коростишевський на поле не вийшов) — 0:1. Ветерани гостей, однак, підчистили огріхи молодих одноклубників сповна. Дуплетом вистрілив Євген Воробей. Подачу Руженцева зі штрафного він замкнув ударом головою, а передачу Андрія Якимлюка — подовжив ударом через себе. «Десна» після перерви господарювала на полі майже безроздільно, не реалізувавши ще кілька слушних нагод. А в господарів, які знову неприємно вразили недостатньою функціональною готовністю, були хіба що напівмоменти.

Гаряча битва з емоціями та — в підсумку — з несподіваним результатом не залишила нікого байдужим у Щасливому. До перерви номінальні господарі були гострішими, ледь не кожний стандарт у виконанні калинівців приховував загрозу. Один з них — після подачі Дороганя — й спричинив гол: Бєлов у повітрі спротиву не зустрів. Але в другому таймі, зоставшись в чисельній меншості, «Асканія-Флора» змушена була тримати оборону. «Патріот» не забив лише тому, що в двох майже стовідсоткових моментах схибив Кострома. А гол, що призвів до нічиєї, став яскравою справою Сусли, якому допоміг Деко. Моторний хавбек уміло зіграв на випередження і забив уже в другій зустрічі підряд.

Дмитро Дубас, який сьогодні нарешті долучився до гри, та його згуртована команда виграли другий матч в новому сезоні і знову — з пригодами. До перерви гості, чітко взаємодіючи і дотримуючись попереднього плану, скористались осічкою голкіпера денихівців і Скуратівський повів лік голам. Однак у другому таймі господарі поля стали й господарями становища. Вони поновили рівновагу, наполегливо, хоча й без особливої вигадки, наступали, мали нагоди — і все-таки програли. «Меліоратор» знову витиснув максимум із штрафного і знову це сталося під завісу неоднозначного матчу. Марчук ударив насправді небезпечно, а Рижук, виявившись найкмітливішим у веремії поблизу воріт, заштовхнув м’яча за залікову лінію. Виграш, можливо, й не випадковий — якщо зважити на організовану гру гостей до перерви, але проблема з активністю та витривалістю наприкінці поєдинку для бучанців очевидна.

Екс-чемпіон області грав у Шпитьках легко та без особливого напруження. Двічі в ролі результативного асистента відзначився зірковий Алієв. Апанчук з його допомогою втік на побачення з голкіпером, а Левенець замкнув простріл ударом головою. Коли Димнич яскраво реалізував штрафний, що був призначений метрів за 25 від воріт, — шкіряний залетів у ворота рикошетом од стійки, господарі взагалі розслабилися. Дебютант, однак, використав час, що залишився до фінального свистка, лише для престижу. Мартиненко забив далекобійним ударом метрів з 27-ми і ще кілька нагод ірпінці змарнували. Загалом «Кудрівка» справила хороше враження як для дебютанта, але сталося це завдяки її зусиллям чи зважаючи на безпечність опонента, бо відомо, що кожна команда грає так, як дозволяє суперник, — сказати важко.

ЧЕМПІОНАТ КИЇВЩИНИ-2019. ДРУГИЙ ТУР. 13 квітня, субота

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 3:1 (Апанчук, 30, Левенець, 57, Димнич, 68 — Мартиненко, 72).

Рум’янцев, Ремезовський (Драгомирецький, 71), Наконечний, Даценко, Яременко (Лящук, 68), Самборський (Скляренко, 58), Осадчий, Димнич, Алієв (Нечай, 67), Левенець (Костяний, 60), Апанчук (Науменко, 71) — Сабатюк, Богданов, Боровик (Найденко, 71), Намчук, Даниляк (Кубенко, 46), Мартиненко (Ільченко, 63), Здановський, Климанов, Мамчур, Трофименко (Новиков, 70), Баб’юк (Дубовець, 46).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — ДЕСНА (Погреби) — 1:2 (Піскун, 4 — Є.Воробей, 25, 90). Вилучення:Негель, 35, Рожок, 46, Юзефович, 77 — Крупенко, 63.

Полозенко, Овчинніков, Казмірук, Кот, Юзефович, Піскун, Возний (Труський, 66), Рожок, Колодяжний (Ланін, 74), Гончарук (Моршна, 78), Скидан (Давидовський, 62) — Костенко, Магаляс, Петрусенко, Фурсенко, Бруєнко, Степаненко (Насімі, 60), А.Якимлюк, Руженцев (Аландарєв, 89), Данилов (Козюберда, 76), Постоловський (А.Воробей, 82), Є.Воробей.

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — ПАТРІОТ (Баришівський район) — 1:1 (Бєлов, 20 — Сусла, 32). Вилучення: Бєлов, 55.

Атаманенко, Лебединець (Мазур, 24), Бєлов, Ворона, Громей, Гаркуша, Герасименко, Ярмак, Жмакін, Дорогань (Войтович, 58), Кушка — Скибенко, Гайовий, Ятленко, Саливон, Деко (Ковальов, 62), Кукса, Купрій, Кострома, Дацюк (Килипенко, 46), Сусла (Полуденний, 72), Драган (Пилиповець, 46).   

ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — МЕЛІОРАТОР (Буча) — 1:2 (Іваненко, 57 — Скуратівський, 35, Рижук, 88).

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ДІНАЗ-2 (Вишгород) — 4:0 (Байдалук, 32, Паламарчук, 43, Адама, 73, пн, Мохамед, 88).

ЛЮБОМИР (Ставище) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 0:1 (Коба, 40). Нереалізований пенальті: Третяк (Любомир, 81).

ЧЕМПІОНАТ КИЇВЩИНИ-2019. 2 ТУР О І В Н П М
1. СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) 6 2 2 0 0 5-0
2. ДЖУНІОРС (Шпитьки) 6 2 2 0 0 5-2
3. МЕЛІОРАТОР (Буча) 6 2 2 0 0 3-1
4. БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) 4 2 1 1 0 2-1
5. АВАНГАРД (Бзів) 3 1 1 0 0 7-1
6. ЛЮБОМИР (Ставище) 3 2 1 0 1 2-2
7. ДЕСНА (Погреби) 3 2 1 0 1 3-8
8. ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) 1 2 0 1 1 2-3
9. ПАТРІОТ (Баришівський район) 1 2 0 1 1 2-3
10. АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) 1 2 0 1 1 2-3
11. КУДРІВКА (Ірпінь) 0 1 0 0 1 1-3
12. МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) 0 2 0 0 2 1-3
13. ДІНАЗ-2 (Вишгород) 0 2 0 0 2 1-6

Снайпери: Євген Воробей (Десна) —  3 голи, Олексій Поспєлов (Авангард), Євген Сусла (Патріот), Сергій Третяк (Любомир) — по 2.

Штрафники: Дмитро Бєлов (Асканія-Флора), Віталій Крупенко (Десна), Володимир Негель, Сергій Рожок, Владислав Юзефович (усі — Межигір’я).

Наступні матчі. 20 квітня, субота: Кудрівка — Асканія-Флора, Десна — ДГ Шевченківське, Діназ-2 — Патріот, Меліоратор — Любомир, Беркут-Легіон — Сокіл. 21 квітня, неділя: Авангард — Межигір’я.

Сайт КОФФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *