Віктор Постол – Мохамед Мімун: до бою готові

Колишній чемпіон світу Віктор Постол (30-2, 12 КО) (селище Велика Димерка, Броварщина) завершує підготовку до бою проти Мохамеда Мімуном (21-2, 2 КО).



Нагадаємо, українець повернеться в ринг 27 квітня і буде битися за пояс IBO в першій напівсередній вазі. Переможець поєдинку отримає право на бій за звання офіційного претендента на титул WBC. За декілька днів до бою його суперник, ранцузький боксер другої напівсередньої ваги Мохамед Мімун (21-2, 2 КО), поділився думками щодо свого поєдинку проти українця.

“Постол – один з кращих, з ким мені доводилося битися, але я не боюся. Я впевнений в перемозі. Ми з тренером добре його вивчили і у нас є стратегія, яку ви побачите в суботу. Взагалі я дуже радий цій можливості, адже кожен боєць мріє виступати в Лас-Вегасі. Я щасливий і готовий показати американцям, на що здатний.

У мене не буде проблем з перевагою Постола в рості. Я до цього готовий. Мені вже не вперше змагатися з боксером, який вищий за мене. Розмах рук у мене теж солідний, а поб’ю я його завдяки швидкості.

Я дуже наполегливо працював після того, як програвав, і докладав усіх зусиль, щоб ставати краще. Зараз я сильніший і досвідченіший, ніж будь-коли. Я знаю, що повинен перемогти, і я це зроблю. З нетерпінням чекаю шансу поборотися за світовий титул, після того як виграю суботнім вечором. Присвячую цей бій всьому французькому народу і сподіваюся, що вони не пропустять мій бій”, – цитує француза BoxingScene.

Нагадаємо, бій Постол – Мімун відбудеться 27 квітня.

Джерело – http://24boxing.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *