СК «Будокан» чекає на Вас!

Спортивний клуб кіокушинкайкан карате «Будокан» на базі Броварської спеціалізованої школи №7 існує з 2004 р. На протязі цього часу клуб неухильно виконує свої головні цілі, а саме: Основною метою створення та діяльності Клубу є сприяння розвитку кіокушин карате, популяризація та підвищення ролі фізичної культури, зміцнення здоров’я, досягнення високих спортивних результатів, пропаганда здорового способу життя, виховання морально-етичних, вольових та інтелектуальних здібностей підростаючого покоління, а також здійснення діяльності, спрямованої на реалізацію та захист прав і свобод дітей, їх творчих здібностей.

          За п’ятнадцять років  свого існування клубом було підготовлено багато талановитих спортсменів, які захищають честь «Будокану» на обласних, всеукраїнських та навіть на міжнародних змаганнях. У клубі тренуються чемпіони України, призери та переможці Чемпіонатів Європи та Світу.

    Броварський спортивний клуб кіокушинкайкан карате «Будокан» є одним з найсильніших в Україні, так як Клуб володіє командними Кубками за перші місця у змаганнях і турнірах міста Бровари, Київській області, Європи тощо.

Очолює СК «Будокан» Андрій Гаврилюк – переможець різноманітних турнірів і змагань найвищого гатунку. Він є бронзовий призер Чемпіонату Світу з карате (ПАР, 2014р.), Майстер спорту України, володар чорного поясу (3 дан).

 

Серед вихованців клубу є Майстри спорту України та кандидати у майстри спорту України. За останні роки тут було підготовлено шість володарів чорних поясів І дан: Євген Конош, Владислав Рубальський, Володимир Тататуров, Олексій Лисков, Артем Гелькін та Артур Кондрацький. Вихованка Андрія Анатолійовича Юлія Седельнікова восени минулого року стала переможницею 5-й Кубок світу (IKO Matsushima) серед юнаків, юніорів і дорослих у розділі «куміте». Набираються досвіду і отримують перемоги Даша Загороднюк та інші. Команда клубу постійно бере участь в змаганнях, проводяться навчально-тренувальні збори в Любечі, Карпатах тощо. «Будоканівці» постійно підвищуються «в класі», зростає їх майстерність.

Є чим пишатися наставнику та його учням. Якщо ти бажаєш влитися у дружню родину СК «Будокан», то телефонуй: (050)-444-68-41 (Андрій Гаврилюк) та  (050) 056-10-99 м.Бровари, вул. Шолом-Алейхема, 55 (клуб «Будокан»).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *