Виступи броварських боксерів на чемпіонаті України серед студентів

Днями у Полтаві пройшли фінальні поєдинки Чемпіонату України з боксу серед студентів, який проходив у Виставковому залі Міського будинку культури.

«Видовищні бої на шикарному ринзі, урочисте нагородження боксерів, спеціальні світло та звук, пряма трансляція – все це дозволило зробити по-справжньому незабутнє свято боксу, – зазначив президент Всеукраїнської Федерації студентського боксу Костянтин Калашніков. – Глядачі мали можливість спостерігати за дійсно безкомпромісними та напрочуд цікавими двобоями. Чотири спортсмени виконали норматив «Майстра спорту України», інші чемпіони підтвердили свої звання. Дякую за високу оцінку організації наших змагань усім учасникам Чемпіонату України. Від себе можу додати, що ми приклали усіх зусиль аби організувати наше спортивне свято на рівні чемпіонату Європи. Дуже вдячний, що наші старання були високо оцінені. Переконаний в тому, що з кожним роком Чемпіонат України серед студентів набиратиме все більших обертів та відкриватиме Україні нових талановитих боксерів».

Броварську школу боксу представляло два спортсмени: МС України Євген Пилипчук (вагова категоріїя до 56 кг, КРОК, Київ), якого тренує Вадим Лавренць та МС України Дмитро Ловчинський (91 кг, ДВНЗ, Бровари) тренер ЗТУ Олександр Поліщук. Євген поступився своєму супернику в 1/4 фіналу, а Дмитро дійшів до 1/2, де рішенням суддів програв Олександру Пилипчику із Києва і таким чином став “бронзовим” призером чемпіонату.

https://www.fbu.org.ua/

 

h

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *