Броварський ГК «Торнадо» знову переміг на «Masters Handball World Cup» в Хорватії

Броварський ГК «Торнадо» — в черговий раз переможець гандбольного турніру «Masters Handball World Cup» в категорії М42+.  У складі ГК «Торнадо»  зібралися гравці колишнього броварського «Будівельника» та гандболісти із інших українських клубів. Змагання проводилися в трьох вікових групах серед чоловіків: 35+, 42+ та 50+ і у двох серед жінок – 30+ і 40+. Турнір проходив з 9 по 12 травня в мальовничій Хорватії на березі Андріатичного моря в місті Оміш (невелике курортне місто зручно розташувався в одному з наймальовничіших місць Середньої Далмації, а може і всієї Хорватії. З одного боку місто захищає гора Динара, а через сам Оміш протікає річка Цетіна, несе свої води в Адріатичне море, приносячи з собою ніжний пісок, яким покриті всі пляжі). На тунір зібралися майстри гандболу із країн колишньої Югославії, Німеччини, Австрії, Словаччини, Чехії, України, Бразилії та навіть Гондурасу.

ГК «Торнадо» грав у віковій групі М42+ (вік гравців старше 42 років)

Спочатку відбулися матчі групового етапу. Броварчани потрапили до Групи А, де зібралося чотири команди:

Tornado (Ukraine)

HKK Hana (Češka Republika)

Trogir (Croatia)

SPLIT Handall (Croatia)

Три матчі три впевнені перемоги і броварський «Торнадо» йде далі.

Tornado (Ukraine) – HKK Hana (Češka Republika) 14:7

 Tornado (Ukraine)-Trogir (Croatia) 13:8

Tornado(Ukraine)-SPLIT Handall (Croatia) 12:4

Зайнявши перше місце в грцп «Торнадо» пішов далі і провівши впевнено решту матчів знову стає переможцем «Masters Handball World Cup». У фіналі вони зустрілися із HKK HANA і знову були сильнішими за суперника – 11:6!

Вітаємо чемпіонів та бажаємо й надалі радувати нас своїми перемогами! Вислів «не старіють душею ветерани» – це дійсно про них.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *