«Спортивна родина 2019» у Броварах

11 травня в Броварах, на баскетбольному майданчику, який розташований в парку відпочинку «Перемога», відбулося фізкультурно-розважальне свято «Спортивна родина 2019».

В заході взяли участь всі бажаючі. На змаганнях виступали сім’ї з дітками від 2 до 6 років. Загалом реєстрацію пройшли вісімнадцять команд. В програмі турніру були конкурси та заїзд на біговелах та самокатах, веселі естафети тощо. Якщо вік учасників не дозволяв їм самостійно приймати участь у змаганнях та на допомогу приходили їх батьки, які й самі приймали активну участь, хвацько бігаючи з різноманітними предметами (кеглями та м’ячиками) чи їдучі на самокаті.

Проводили свято Київська обласна організація ФСТ «Україна» за підтримки відділу фізичної культури і спорту та відділу сім’ї та молоді Броварської міської ради, Броварської міської організації ФСТ «Україна» та спонсорів, одним із головних серед них була служба такі «313».  Змагання поєднали з проведенням благодійної акції на підтримку броварчанки Каріни Личак, яка потребує термінового лікування.

Подарунки, медалі, грамоти, повітряні кульки та позитивні емоції організаторами гарантувалися і вони отримали їх в повному обсязі. Залишилися задоволеними діти і дорослі.

 

1 thought on “«Спортивна родина 2019» у Броварах

  1. Доброго дня)Ми брали участь в “Спортивній родині 2019”- дуже сподобалось🤗🤗🤗🤗Щирл дякуємо за організацією, в наступному році обов’язково візьмемо ще участь!А можна фото оригіналів зі свята?хочемо роздрукувати на пам’ять🤗?)дякую за відповідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *