Змагання з МТБ перегонів серед школярів – 2019

В неділю, 12 травня, в мальовничій місцині лісу поблизу парку відпочинку «Приозерний» відбувся Відкритий весняний чемпіонат м. Бровари з МТБ перегонів — «Біля озера» (ХСО) серед школярів та учнівської молоді, організований велоклубом 44х11 (Борис Слюсар та Галина Крушельницька) при сприянні відділу фізичної культури і спорту Броварської міської ради. В змаганнях могли прийняти участь всі бажаючі віком від 9 до 17 років (близько 40 учасників). Свої сили спортсмени випробовували на трьох трасах довжиною 1,2 км, 4 км та 6 км.

Як розповів головний суддя змагань Борис Слюсар, всі спецтраси підготовлені заздалегідь і розраховані для їзди на гірських велосипедах. Попередньо з учасниками велоперегонів проходили навчання та ознайомлення з трасою. Головна мета змагань – популяризація велоспорту у Броварах.

Кожний наступний заїзд стартував після фінішу попереднього. Щоб спортсмени не заблукали в лісі, їх по трасі супроводжували дорослі, томі всі велосипедисти благополучно дісталися фінішу. Переможцями в своїх вікових категорія стали:

Д9-11 — Ільченко Злата (Бровари);

Х9-11 Батуревич Роман (Бровари);

Х12-13 Козік Назар (Бровари);

Д 12-13 Кондрашова Лариса (Бровари);

Х14-15 Сокол Іван (Бровари);

Х16-17 Паламарчук Андрій (Бровари).

Цього разу участь в змаганнях виявили і нащадки відомих і місті спортсменів і спортивних діячів, зокрема начальника відділу фізичної культури і спорту міста Дмитра Рожкова та директора плавального басейну «Купава», МСУМК Сергія Бреуса, які не пасли задніх і були серед кращих. Зокрема Євген Рожков фінішував третім у віковій групі 9-11 років, а Марк Бреус тут був другим. «Срібною» призеркою в цій же віковій групі серед дівчат стала Еліс Бреус. Всі переможці, призери та учасники отримали нагороди від організаторів та подарунки від спонсорів, а по завершенні офіційної церемонії нагородження відбулася лотерея, де кожен учасник міг виграти приз за своїм стартовим номером.

 

 

1 thought on “Змагання з МТБ перегонів серед школярів – 2019

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *