Успіхи «соколят» на чемпіонаті України зі змішаних бойових мистецтв UF MMA

11-12 травня у місті Кременчук Полтавської області відбувся Чемпіонат України зі змішаних бойових мистецтв UF MMA!! У Чемпіонаті приймали участь 330 найкращих спортсменів з 20 областей України. Київську область мали честь представляти в тому числі 6 вихованців президента СК «Сокіл» Горобінського Олександра: в віковій групі 10 – 11 років виступатимуть: Олександр Непийвода, Олексій Піддубний, Марк Захаров та Денис Кубай. Серед спортсменів 12 – 13 років: Владислав Король та Владислав Гриб.

Протягом першого дня спортсмени провели попередні поєдинки і найсильніші завоювали право виступити у фіналах. Бої були дуже напружені та емоційні, адже конкуренція велика і кожен викладався на повну силу, щоб потрапити до поєдинку за 1 місце. З 6 спортсменів-соколят до фіналу пройшли – Король Владислав, Кубай Денис та Непийвода Олександр. Перед вирішальними двобоями броварські «соколята» переживали, адже не бажали підвести свого наставника та клуб, але як виявилося, що даремно. Найкраще себе проявив Кубай Денис, здобувши не тільки 1 місце у віковій групі 10-11 років у ваговій категорії до 42,5 кг, а й отримавши спеціальну відзнаку, Кубок, за найшвидшу перемогу на турнірі (4 секунди). Олександр Непийвода та Владислав Король стали «срібними» призерами, поступившись своїм суперникам, але заслуговуючи на слова подяки за свої виступи і волю до перемоги. При цьому Сашку не вистачило лише одного балу щоб стати чемпіоном.

Захаров Марк здобув «бронзу» за підсумками двох проведених поєдинків.

Вітаємо бійців та їхнього наставника з досягненнями та бажаємо подальших перемог, адже вже зовсім скоро на чекає м. Тячів, де відбудеться  The Open Europe Cup MMA in Ukraine!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *