Робоча зустріч активу футбольної Броварщини з керівниками КОФФ

14 травня в Броварах відбулася робоча зустріч активу Броварщини футбольної з керівниками Київської обласної федерації футболу.

Велике зібрання, в якому взяли участь члени Виконкому та представники всіх клубів, що виступають в обох дивізіонах районного чемпіонату, спортивні фахівці та організатори, провів очільник Броварської районної федерації Ігор Сердюченко. У зацікавленій розмові та гарячій дискусії про шляхи розвитку народної гри на Київщині були задіяні Перші заступники Голови КОФФ Олександр Нігруца та Леонід Джужик, директори обласної федерації Василь Наливайко та Валерій Валерко.

Присутні з особливим задоволенням відзначили, що Броварська районна федерація футболу долучилася до Єдиної інформаційно-статистичної бази ФФУ і реально запроваджує правило «Один гравець — одна команда» в авторитетному пристоличному регіоні. Чемпіонат району, який стартував у двох лігах і зібрав вісімнадцять аматорських команд, базується саме на цьому принципі. Іншого шляху активісти Броварщини футбольної не сприйматимуть. Велике зацікавлення викликала і перспективна програма структурного вдосконалення чемпіонату Київщини, запропонована Київською обласною федерацією футболу. Вона передбачає єдиний загальнообласний регулярний турнір, який складатиметься з чотирьох-п’яти ліг і буде проводитися з активною участю регіональних федерацій.

Сайт КОФФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *