Нагороди броварських майстрів хортингу на чемпіонаті світу

З 6 по 12 травня 2019 року у місті Нікосія, столиці Республіки Кіпр відбулася знакова подія у житті хортингу (національному виду єдиноборств, який виник в Україні) – IV чемпіонат світу з хортингу світу серед молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів та дорослих у розділах «двобій», «сутичка», «форма» та «показовий виступ». Всього в турнірі взяло участь 270 спортсменів із 7 країн світу.

Організатори:

– Всесвітня Федерація Хортингу (World Horting Federation – WHF);

– Федерація хортингу Республіки Кіпр

– Благодійний фонд розвитку дитячого хортингу.

Головний суддя змагань – Єрьоменко Едуард. Голова мандатної комісії – Васюк Олександр (Бровари).

В складі національної команди України були й представники броварського СКХ «Воїн» (президент Олександр Кононов), а саме: Кисленко Максим, Кисленко Віталій, Бігун Олег, Барбон Дарина та Ковков Роман. Всі вони виступали в двох видах програми – «сутичка» та «двобій» і всі повернулися додому з нагородами.

Барбон Дарина – два 1 місця в двох видах, Ковков Роман – дві «срібні» нагороди (два види), Кисленко Максим – 2 місце («двобій») і 3 місце («сутичка»), Кисленко Віталій – «срібло» в розділі «двобій» і Бігун Олег – дві «бронзи» в двох видах. Вітаємо спортсменів та їх наставника Олександра Кононова!

В загальнокомандному заліку перемогу отримала команда України, друга – Латвія і третя – команда господарів, Республіки Кіпр. СКХ «Воїн» виступив на чемпіонаті світу при підтримці відділу фізичної культури і спорту Броварської міської ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *