СК “Світ боксу” запрошує

Історія спортивного клубу «Світ – Боксу» бере свій початок з  2012 року. Організував його тренер і відомий в минулому спортсмен, майстер спорту України  Арсен Бабаян. На момент відкриття в спортивній секції був лише один учень. На сьогоднішній день клуб налічує близько 100 спортсменів різних вікових груп. Його вихованці – золоті призери чемпіонатів області, міжнародних та всеукраїнських турнірів; переможця та призери чемпіонатів України. СК “Світ боксу” – один із кращих клубів Броварщини та Київщини. Велику увагу тут приділяється не тільки тренуванням та турнірам і змаганням, а й активному дозвіллю. Боксери, разом із наставниками їздять на цікаві екскурсії, ходять в туристичні походи, займаються риболовлею, проводять велопрогулянки тощо. Як єдина спортивна сім’я!

В клубі працюють три майстра спорту. Президент і старший тренер СК «Світ боксу», майстер спорту України – Арсен Бабаян, майстер спорту СРСР, суддя Міжнародної категорії Влад Бабаян, майстер спорту України Руслан Мірзоєв. Нещодавно до них долучився вихованець клубу Сергій Сорока, який робить свої перші кроки професійного боксера. На початку квітня відбулося справжнє родинне свято – відзначення 7-ої річниці заснування клубу. В цей день було багато вітань і було проведено чудовий боксерський турнір.

Що дають заняття боксом?

По-перше, покращують координацію рухів. Вміння рухатися (а не тільки бити) — важлива якість для будь-якого бійця. Хороша координація та розвинуте почуття дистанції допомагають наносити точні удари і відбивати атаки суперника.

По-друге, бокс підвищує витривалість. Крім відпрацювання ударів і спарингів, боксери стрибають на скакалці, бігають та відтискаються. Такі інтенсивні аеробні навантаження — відмінне тренування серцево-судинної та дихальної систем.

Бокс розвиває стратегічні навички. В бою доводиться бути мультизадачним: нападати, захищатися, при цьому тримати в голові тактику бою. У чомусь бокс можна порівняти із шахами: спортсмени так само прораховують стратегію суперника і намагаються направити її проти нього ж. До речі, існує шахбокс — симбіоз гри в шахи і бою на рингу.

І нарешті, бокс підвищує впевненість у собі та своїх силах. Мова не лише про вміння постояти за себе. Боксери вчаться боротися зі своїми страхами та контролювати емоції, тому їм простіше протистояти життєвим труднощам.

Так що приходьте до нас і ви станете справжнім майстром «шкіряної рукавички»

Розклад занять:

Молодша група – понеділок, середа, п’ятниця (17:00 – 18:00) (тренер Сергій Сорока)

Юнаки і юніори група (до 18 років) – понеділок, середа, п’ятниця (18:00 – 19:30)

Молодь і дорослі – понеділок, середа, п’ятниця (19:30 – 21:00)

Ще одна група (до 18 років) тренується в вівторок, четвер (18:00 – 20:00)

Крім того, за бажанням, проходять індивідуальні тренування.

 

СК «Світ боксу» базується в приміщення легкоатлетичного манежу КО ШВСМ у Броварах (вулиця Гагаріна 30). Клуб має чудовий ринг та прекрасні умови для занять. Крім того тренувальний процес безперервний (триває і під час літніх канікул), крім того планується виїзд на навчально-тренувальні збори до мальовничих Карпат.

Телефон для довідок: 098 353 78 21

1 thought on “СК “Світ боксу” запрошує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *