У Броварах пройде традиційний боксерський турнір пам’яті ЗТУ Ігоря Корольова

Шановні колеги, тренери, батьки і спортсмени!!!

З 20 по 22 травня в місті Бровари на базі Броварського Вищого Училища Фізичної Культури відбудеться традиційний турнір з Боксу присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Ігоря Корольова серед школярів 2005/06 років народження, який стояв у витоків «великого» боксу у Броварах. Народився він в Росії, в 1935 році. Свою тренерську діяльність в місті Бровари розпочав в 1981 році, старшим тренером з боксу КО ШВСМ, З 1983 по 1998 роки працював старшим тренером з боксу БВУФК. Серед його вихованців – чемпіони Європи Володимир Довгунь та Леонід Шапошніков, переможці та призери чемпіонатів СРСР та України. Серед яких і Заслужений тренер України Олександр Поліщук, який продовжує справу свого вчителя.

Це вже XVІІ турнір присвячений його пам’яті. Особливістю цього турніру є те, що у кращих боксерів, є можливість відібратися у команду Броварського Вищого Училища Фізичної Культури і мати змогу одначасно тренуватися та вчитися в одному з найпрестижніших спеціалізованих учбово-спортивном закладі нашої держави.
Хочемо зауважити що з цього закладу вийшла велика кількість видатних спортсменів серед яких: Олімпійський Чемпіон Володимир Кличко та учасники Олімпійських Ігорт, Чемпіони Світу та Европи серед аматорів, чотири Чемпіона Світу серед професіоналів (Володимир Кличко, Юрій Нужненко, Сергій Дзінзірук та Віктор Постол). 
Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у нашому турнірі!Відкриття змагань – 20 травня, о 15:00.
По усім питанням звертатися за тел.097 947 73 10 – Цвітненко Ігор Вікторович.

До зустрічи в БУФКа!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *