Дві “золоті” і дві “бронзові” нагороди боксерів СК “Світ боксу” здобуті на турнірі в Білогородці

18 та 19 травня 2019 року в селі Білогородка Києво-Святошинського району відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків та юніорів 2000-2009 р.н. – пам’яті Олександра Саєнка.

Організатори турніру: КП «Спортивний клуб «Арт Спорт», директор В’ячеслав ВОЛОВИК. За підтримки Білогородського сільського голови Максима ЗУЄВА та депутатського корпусу. Цього року йому можна вже надавати статус Міжнародного, так як крім представників із різних куточків нашої держави на нього приїхали і майстри «шкіряної рукавички» із-за кордону, а саме з Великобританії та Азербайджану. Загалом у турнірі взяли участь близько 150 спортсменів, як новачків так і досвідчених бійців. Броварщину представляло чотири вихованці спортивного клубу «Світ боксу» (ДЮСШ Броварського району, президент клубу Арсен Бабабян) і всі вони повернулися додому із нагородами.

Валерій Литвиненко в фіналі переміг члена збірної команди Азербайджану 2005 р.н. Азіза. Також не було рівних чарівній Інні Супруненко., яка стала володарем “золотої” нагороди. “Бронзовими” призерами стали Володимир Камецький та Іван Муращенко. Разом з ними на змаганнях весь час був  присутній тренер СК «Світ боксу» Руслан Мірзоєв. Вітаємо боксерів та наставників! Тільки вперед – до перемог!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *