Сергій Никифоров в Стокгольмі – сьомий

Третій етап «Діамантової ліги» 30 травня відбувся у Стокгольмі. Скандинавія вирішила не ламати стереотипів і «порадувати» учасників холодною і дощовою погодою – саме такою, з якою її асоціює досить багато людей. За таких умов довелося змагатися і чотирьом українським легкоатлетам.
 
Юлія Левченко з результатом 1,90 метрів стала другою зі стрибків у висоту. Такий же результат показала шведка Еріка Кінсі, проте вона поступилася Юлії за спробами. Переможниця етапу у Досі, Ярослава Магучіх, цього разу була четвертою (1,83 м). А перемогла Марія Ласіцкене (1,92 м), яка виступає під нейтральним прапором.
 
У п’ятій спробі броварчанин Сергій Никифоров наблизився до позначки восьми метрів, проте перелетіти її цього вечора не зміг. З результатом 7,97 метрів він сьомий зі стрибків у довжину. Переміг швед Тобіас Монтлер (8,22 м).
 
Ольга Ляхова, основною дистанцією якої є 800 метрів, у Стокгольмі спробувала сили з бігу на 1500 метрів. Ця дисципліна не входила до списку «діамантових». З результатом 4.23,42 хв вона фінішувала 12-ю.
 
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *