Чотири нагороди броварських боксерів на чемпіонаті України серед молоді

В місті Дніпро відбувся чемпіонат України з боксу серед молоді (2001-2002 року народження). Дуже потужно виступила команда Київщини, сформована на базі учнів Броварської школи боксу. Очолив її тренер БВУФК Ігор Цвітненко.

За підсумками турніру перше місце завоювали – Павло Павлов (49 кг) (тренери Руских Нікан та Цвітненко Ігор) та Алі Дагли (52 кг) (Шерифов Д. та Цвітенко Ігор). Павло Павлов у фіналі отримав переконливу перемогу над Олександром Корнєєвим із Донецької області – 5:0, а Алі Дагли був сильнішим за господаря змагань, Максима Городнюка, 3:2 Срібло на рахунку Руслана Шаповалова (81 кг) (Сидоренко І. та Цвітненко Ігор). Руслан поступився у фіналі вінничанину Володимиру Кушніру. «Бронзовим» призером став Ельвін Алієв (64 кг) (Цвітненко Ігор).

В загальнокомандному заліку Київська область посіла друге загальнокомандне місце. Велику підтримку команді надали Київська обласна та Броварська міська федерації боксу та особисто Костянтин Калашніков та Сергій Ілюхін, ЗТУ Олександр Поліщук та інші.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *