FC «Tigers» успішно зіграв на турнірі в Погребах

2 червня, до Дня захисту дітей в придеснянському селі Погреби відбувся дитячий турнір серед команд 2008/10, 20011/12 та 2013 років народження. В змаганнях взяли участь і юні футболісти FC «Tigers» (Бровари). У віковій групі 2008/10 років народження виступило дві команди «тигрів». Крім них змагалися: «Десна»-1 (Погреби), «Десна»-2, ФК «Райдужний» та ФК «Гоголів». Всі учасники були розділені на дві групи, переможці яких і зустрілися в матчі за 1-2 місця. Ними стали FC «Tigers»-1 та FC «Tigers»-2. Перша команда з мінімальним рахунком перемогла, 1:0 і стала кращою на турнірі.

У віковій групі 2011/12 років грало чотири учасники: FC «Tigers» (Бровари), ФК «Десна» (Погреби), ФК «Гоголів» та ДЮФК «Каскад» (Бровари). В півфіналі ФК «Гоголів» поступився господарів, а ДЮФК «Каскад» переграв «тигрів. В матчі за 3-4 місця FC «Tigers» був сильнішим за ФК «Гоголів» – 1:0 і став третім.

Серед команд 2013 було лише три клуби-учасники. Крім FC «Tigers», це ДЮФК «Каскад» та «Десна» (Погреби). Тут турнір проходив за коловою системою, коли команди грали по черзі між собою. «Тигри» поступилися «каскадерам» і виграли у юних погребців та стали другими. Таким чином в активі FC «Tigers» – одне перше, два другі та одне третє місце. Разом з хлопчаками були їх наставники – Денис Самойлик та Ярослав Костенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *