Вагомий внесок броварських плавців в третє загальнокомандне місце Київщини

З 4 по 7 червня в броварському плавальному басейні «Купава» відбувся Літній чемпіонат України з плавання серед юнаків, в якому взяли участь дівчата 2006/07 року народження і молодше та юнаки, 2005/06 року народження і молодше. Змагання особисто-командні. За результатами змагань формуватися збірна команда України для участі в міжнародних турнірах і змаганнях.

Виборюють місця на почесному п’єдесталі та право представляти нашу країну у складі національної збірної на міжнародних змаганнях найкращі плавці своїх регіонів, а саме – Київська, Запорізька, Харківська, Рівненська, Дніпропетровська, Закарпатська, Миколаївська, Одеська, Тернопільська, Кіровоградська, Чернівецька, Сумська, Хмельницька, Полтавська, Донецька, Волинська, Черкаська, Івано-Франківська, Житомирська та Львівська області. Загалом 379 спортсменів (147 дівчат та 232 юнаків) з 23 областей України та м. Київ.

В першій групі областей призові місця літнього чемпіонату України з плавання серед юнаків, 04-07 червня 2019 (м. Бровари), зайняли команди:

1 місце – Дніпропетровська область;

2 місце – м. Київ;

3 місце – Київська область.

Друга група:

1 місце – Рівненська область;

2 місце – Чернівецька область – 2 команда;

3 місце – Одеська область.

Третя група:

1 місце – Закарпатська область;

2 місце – Кіровоградська область;

3 місце – Херсонська область.

В складі команди Київщини були широко представлені і вихованці Броварської школи плавання.

Відзначився учень викладача відділення плавання БВУФК Олександр Стрілецький (2005 року народження). Він став справжнім королем «водних доріжок», завоювавши три «золоті» нагороди та «дві – «срібні». Він став чемпіоном України на дистанціях 100, 400 та 1500 метрів вільним стилем та другим на 200 метрах вільним стилем та на спині. Тренується Сашко у Олександра Фоміна. Крім того вихованці БВУФК стали чемпіонами в складі команди Київщини в змішаній естафеті 4 по 100 метрів вільним стилем. Це Захар Масний та Богдана Маложон.

Головний суддя змагань – суддя Міжнародної категорії, голова відокремленого підрозділу ФПУ в Київській області, старший тренер збірної України з плавання в Київській області Дмитро Ларін (Бровари).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *