Стартує 2-й етап Суперліги – ГК “Бровари” гратимуть у групі “Б”

 

У чемпіонаті України серед жіночих команд Суперліги стартує 2-й етап. Три перші команди турнірної таблиці – «Галичанка», «Реал» та «Карпати» зіграють три з’їзні тури, тобто всі проведуть по 6 ігор. Очки набрані на першому етапі зберігаються. Стартують «розборки» фаворитів туром на «Карпати Арені» 27-29 березня.  
 
Група «А». 1 тур. 27 – 29 березня. 
«Карпати Арена». Ужгородський район, село Барвінок
27 березня. 18.00. «Галичанка» – «Карпати»
28 березня. 18.00. «Карпати» – «Реал»
29 березня. 15.00. «Галичанка» – «Реал»
 
Група «А». 2-й етап
1 тур. Господар – «Карпати» (27 – 29 березня)
2 тур. Господар – «Реал» (дати утчонюються)
3 тур. Господар – «Галичанка» (24 – 26 квітня)
    
У турнірній таблиці лідер – «Галичанка» – випереджає «Реал» на 6 очок. Миколаївській команді на п’яти наступають «Карпати». Фактично відстань між ними складає лише одне очко (це з урахуванням матчів «Карпати» – «Спартак», які не відбулись). Все дуже близько і цілком можливо, що цього року ми станемо свідками золотої серії. Вона буде призначена, якщо різниця між першою та другою командами за підсумками другого етапу складатиме 5 очок або менше. 
 
Група «А». Турнірна таблиця
1. «Галичанка» – 35 очок (20 ігор)
2. «Реал» – 29 очок (20 ігор)
3. «Карпати» – 24 очки (18 ігор)
 
Регламентом також передбачений турнір групи «Б», в якій мають грати «Дніпрянка», «Бровари» та «Спартак» – команди, що посіли 4-6 місця на першому етапі. Формат проведення турніру у цій групі наразі розглядається і може бути змінений у зв’язку із фінансовою ситуацією у ГК «Спартак». Нагадаємо, через ситуацію у «Спартаку» не відбулись матчі «Карпати» – «Спартак» (дві гри), «Дніпрянка» – «Спартак» (дві гри), «Спартак» – «Бровари» (дві гри). 
 
Бронзовий призер чемпіонату буде визначений у серії до двох перемог між командою, що посяде третє місце у групі «А» та перше місце у групі «Б». 
 
Група «Б». Турнірна таблиця
1. «Дніпрянка» – 16 очок (18 ігор)
2. «Бровари» – 2 очки (18 ігор)
3. «Спартак» – 2 очки (14 ігор)  
 
Фото – Євгеній Кравс
 
Федерація гандболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *