«Велодень-2019» у Броварах

В суботу, 8 червня, у Броварах відсвяткували «Велодень-2019» організований «Mobile Workshop BroBikes». Він повинен був відбутися два тижня тому, але в зв’язку з можливим погіршенням погодних умов його було перенесено. Сотні мешканців та гостей міста з самого ранку почали збиратися на майдані Свободи для того, щоб взяти участь у велопробігу. Для цього потрібно було офіційно зареєструватися, після чого кожен учасник отримував власний номер, який на завершення заходу приймав участь у розіграші призів від спонсорів. Також впродовж заходу проходили додаткові конкурси та вікторини, де можна було вибороти для себе додатковий приз. Перед гостями свята виступив радник Броварського міського голови Григорій Голубовський, який привітав учасників та побажав гарного настрою під час велопробігу. В маршрут слідування були внесені зміни, так як по вулиці героїв Небесної сотні (навпроти ТРЦ «Форум»), було перекрито рух в зв’язку з аварією на колекторі. Тому довжину дистанції було скорочену майже на третину. Перед стартом перед присутніми виступив організатор, який наголосив та тому, що це не змагання, а спортивно-масовий захід – тому не потрібно намагатися обігнати всіх, а рухатись організованою колоною, в супроводі. Пролунала команда на старт і учасники вирушили в путь.

Велопробіг по місту супроводжувався екіпажами поліції, каретою швидкої допомоги, учасниками громадської організації «MotoHelp», машиною технічної допомоги від «BroBikes» та веломаршалами. Для того, щоб велосипедисти дісталися фінішу без пригод вони пройшли предстартовий огляд велосипедів від команди «BroBikes» та інструктаж від «MotoHelp». Швидко плинув час і через сорок хвилин всі дісталися фінішу, де на них чекало продовження свята. Для велосипедистів-екстремалів було облаштовано майданчик, де кожен міг продемонструвати власну майстерність. Щоб втамувати спорту всі бажаючі отримали прохолодні напої від спонсорів. На Майдані Свободи на всіх очікували конкурси, розваги, показові виступи, а також чудовий настрій та активне спілкування!

Взяли участь у відзначенні «Велодня 2019» у Броварах і активісти ГО «Рідне місто Бровари» на чолі із депутатом Броварської міської ради, головою організації Вікторією Коваленко. Разом зі своїми родинами вони осідлали «двоколісних коней» і мужньо подолали дистанцію велопробігу, що принесло їм заряд бадьорості та справжнє задоволення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *