Рибку легше з’їсти ніж спіймати

 Як стверджує українське прислів’я, що «рибку легше з’їсти ніж спіймати». Для справжнього поціновувача цього виду дозвілля  навіть сама малесенька рибка, яку спіймали під час не дуже вдалої риболовлі – вже трофей і здобич. Пристрасть до риболовлі захоплює людину міцно, надовго, іноді на все життя. Тому рибалки уже не уявляють свого дозвілля без вудки в надії упіймати хоча б декілька рибин.

В суботу, 8 червня, на Броварщині відбувся 11-ий Рибальський дитячий турнір, організований КЗ БРЦ дитячої та юнацької творчості БРР КО. Та спеціалізованим магазином «Рабалка» (вулиця Короленко, біля ТРЦ «Форум») та великими ентузіастами риболовлі Валерієм Морозом та Володимиром Орловим. Близько 100 учасників (більше просто не можливо було фізично прийняти) з різних куточків Броварського району та міста Бровари. Було шість номінацій – 1,2 та 3 місце визначалося за вагою спійманої риби. Один грам риби – один бал. Абсолютним переможцем стало сімейство Климасів із Пухівки (3 кг 260 грамів). Номінацію на екзотичну рибу виграла дівчинка, яка продемонструвала спійману ящірку. Визначалися кращі і серед тих, хто спіймав найбльшу та найменшу рибку. Найменшою офіційно виявилася риба довжиною 4,5 см, хоч за словами організаторів пізніше він бачив і вдвічі меншу, але вже було пізно. Ну і звичайно головний натхенник турніру Валерій Петрович Мороз зібрав нову добірку в колекцію рибальських побрехеньок.

Надаємо вашій увазі дві з них:

Підходжу до маленької дівчинки і питаю: «Ну що клює?»

У відповіль:«Ні, тільки черв’ячок на гачку тіліпається!!!»

Спіймав вудкою чоловік черепаху, а гачок витягти не може і каже – «А ну розкрий рота». А поряд жінка стоїть і відповідає: «Та я вже розкрила» – У відповідь від нього: «Та не ти, а черепаха!»

В підмсумку всі учасники і глядачі дістали справжню насолоду та заряд гарного настрою на найближі дні та смачну юшку від спійного улову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *