Перша група “будоканівців” повернулася з мальовничих Карпат

В понеділок, 10 червня, з мальовничих Карпат повернулася додому перша група вихованців броварського спортивного клубу кіокушинкайкан карате «Будокан». Двадцять вихованців на чолі із президентом клубу, володарем чорного поясу ІІІ дан Андрієм Гаврилюка протягом тижня активно відпочивали в мальовничій місцині Карпатських гір, селі Микуличі Івано-Франківської області. В тренувальному процесі була зроблена перерва – вся увага була зосереджена на гарному відпочинку. Юні «будоканівці» за цей час підкорили найвищу гору України Говерлу та зробили розвідку Чорногірського хребта.

Чорногірський хребет – чарівне місце на теренах Івано-Франківської області, що приваблює туристів мальовничими краєвидами незайманої гірської природи. Всі, хто долав маршрут хвилястої лінії одинадцяти вершин, якими є: Говерла, Брескул, Пожижевська, Данціж, Туркул, Ребра, Гутин-Томнатик, Бребенескул, Менчул, Смотрич і Чорна Гора [Піп Іван], зазначають – побачені живописні пейзажі, що надихають, безумовно варті затрачених зусиль.

Високо в горах навіть в спекотне літо можна побачити сніг. Набралися багато позитивних вражень та зарядилися енергією. В середу, 13 червня, вирушає наступна група, де на них чекають незабутні враження від пережитого і побаченого!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *