Броварські плавці візьмуть участь в «Oceanman Lago d’Orta 2019»

«Oceanman Lago d’Orta 2019» – це змагання з плавання на відкритій воді. Воно відбудеться 22 червня в місті Новара в Італії. 10 перших фінішерів в кожній категорії в заплавах, отримують право брати участь в чемпіонаті світу OCEANMAN, який проходить в кінці сезону в Дубаї. Дистанції 1300 м, 4500 м, 14000 м.

Новара (італ. Novara, п’єм. Noara) — місто та муніципалітет в Італії, у регіоні П’ємонт, столиця провінції Новара. Новара розташована на відстані близько 510 км на північний захід від Рима, 85 км на північний схід від Турина. Населення — більше 100 тисяч осіб.

OCEANMAN – перші міжнародні змагання з плавання у відкритій воді.  10 перших фінішерів в кожній категорії в заплавах, отримують право брати участь в чемпіонаті світу OCEANMAN, який проходить в кінці сезону в Дубаї.

В змаганнях візьмуть участь вихованці спортивного клубу «LIVE.LOVE». «LIVE.LOVE» – це програми навчання бігу, плавання, танцям і триатлону, які роблять людей щасливішими.

 Технічні дані по кожній дистанції.  Маршрут запливів прокладений за принципом з точки А в точку Б.

 Popular – старт о 13:15, Spiaggia Miami.  Фініш – Lido di Gozzano.  Дистанція 1,3 км.  Ліміт часу – 1 година 30 хвилин.  Наявності буя – обов’язково.  Пунктів харчування по ходу дистанції немає.

 Half Oceanman – старт о 14:00, Isola di San Giulio.  Фініш – Lido di Gozzano.  Дистанція 4,5 км.  Ліміт часу – 2 година 30 хвилин.  Наявності буя – обов’язково.  Пунктів харчування – 1.

 Oceanman – старт о 10:00, Omegna.  Фініш – Lido di Gozzano.  Дистанція 14 км.  Ліміт часу – 6 годин.  Наявності буя – обов’язково.  Пунктів харчування – 2.

Так що зовсім скоро – старт і ми вболіваємо за своїх. Хоч головне тут не перемога на дистанціях, а перемога над собою, своїм страхами і можливостями.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *