Зірки спорту привітали дітей Броварщини

Перші вихідні літа у Зазим‘ї пройшли у запеклій боротьбі за кубки та медалі. 1-2 червня у Зазимській школі відбулось спортивне свято футболу та боксу приурочене до Міжнародного дня захисту дітей.

Головним сюрпризом свята була зустріч зі світовими зірками футболу та боксу. Найкраща мотивація для молодих спортсменів – спілкування з діючими чемпіонами та легендарними особистостями, приклад яких надихає досягати нових висот. На свято завітали: зірки київського «Динамо» Олександр Алієв, Віктор Хлус, Олег Саленко та інші, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стела Захарова та чемпіони світу з боксу Віктор Постол та Сергій Дзіндзірук. Усі присутні мали змогу сфотографуватися, поспілкуватися, взяти автографи та навіть зіграти товариський матч із зірками київського Динамо.

Хочемо подякувати кожному, хто долучився до нашого благодійного свята, допоміг у його проведенні та просто прийшов підтримати наших чемпіонів, ми, усі разом маємо об’єднати наші зусилля заради майбутнього, і тоді ці маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України, й гордістю Зазимщини.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Вітаємо наших спортсменів і бажаємо великого й успішного спортивного майбутнього!

Сергій Максименко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *