Нагороди боксерів Броварів та Броварщини на чемпіонаті України в Умані

12 – 16 червня в місті Умань відбувся чемпіонат України з боксу серед школярів 2005 – 2006 р.н. У турнірі взяло участь 172 юних боксера з 19 областей України та команди міста Києва. Урочисте відкриття змагань відбулося 12 червня.

Просторий спортивний зал Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини ледь-ледь вмістив велику кількість почесних гостей та шанувальників боксу.

Серед почесних гостей на змаганнях були присутні:

🔸Президент Всеукраїнської Студентської та Шкільної Федерації Боксу – Константин Калашников;

🔸Заступник Голови Комітету фізичної культури та спорту МОН України –Володимир Артамонов;

🔸 Проректор з гуманітарних питань УДПУ – Наталія Ревнюк;

🔸 Президент федерації боксу Черкаської області – Сергій Тищенко

🔸 Голова Уманської міськрайонної федерації боксу “АРЕС” – Петриченко Віктор;

🔸 Координатор розвитку студентського та шкільного боксу України – Володимир Матвійчук.

Головний суддя змагань – Виктор Чирочка. Голова журі змагань, дворазовий Олімпійський рефері – Микола Каракулов.

В складі команди Київщини були широко представлені й вихованці спортивних клубів Броварів та Броварського району. Чотири із них дійшли до фіналів, а двоє – стали чемпіонами України в своїх вагових категоріях! Дві нагороди, «золото» і «срібло» повезли додому, в селище Калинівка спортсмени БК «Молот» (тренер Олександр Павлик). У ваговій категорії 46 кг(б) Владислав Лісовий за рішенням суддів 5:0 був сильнішим за сумчанина Іллю Зайченка і став першим. Його товариш по клубу Дмитро Кеуш (48 кг(б)) поступився у вирішальному двобої ще одному представнику Сумщини, Євгену Коренєву і завоював «срібло». Два представника СК «Світ боксу» (ДЮСШ Броварського району) Данило Іщенко (56 кг (б)) та Валерій Литвиненко (62 кг) теж боролися за перемогу на турнірі. Це вдалося Данилу Іщенку, який «перебоксував» Георгія Ящука із Одеси (4:1 за рішенням суддів). Його товариш Валерій Литвиненко програв у півфіналі Донеччанину Ярославу Корлюкову і фінішував третім. Тренуються обидва боксери у президента СК «Світ боксу» Арсена Бабаяна. Вітаємо спортсменів та їх тренерів та зичимо подальших перемог!

https://www.facebook.com/pg/boxingforstudents

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *