Броварчанка Анна Плотіцина: «Головне у спортсменів – це мобільність і вміння через аналіз приходити до певного рішення»

На змаганнях з бар’єрного і спринтерського бігу пам’яті ЗТУ Миколи Батруха і Бориса Юшка очікуваної запеклої боротьби на дистанції 60 метрів з бар’єрами серед жінок, на жаль, не вийшло. Броварчанка Анна Плотіцина перемогла більш ніж упевнено. Але навіть попри це зазначила, що суперниці не дозволяють їй розслабитися ні а мить.
 
«Молоді дівчата підштовхують до того, щоб не поступатися їм. Вони теж тренуються і готуються. У мене все одно є мандраж, і на перших стартах він присутній. Враження такі, ніби вперше виступаєш, – говорить Анна Плотіцина. – Цієї зими ми плануємо змагатися. Коли були «Різдвяні старти», вирішили ще доробити деякі завдання, і от зараз уже стартувати. Ближче до кінця січня у мене будуть комерційні турніри, проте поки що не знаю, які самі. Командний чемпіонат України пропускатиму, а на чемпіонаті України виступатиму, потрібно буде підійти до нього у повній бойовій готовності. Чемпіонат світу у приміщенні також у нашому календарі.
 
До сезону ми готувалися, як і зазвичай, в Анталії. Погода у грудні була шикарна – 22-23 градуси! У нас було все, що потрібно, сприятлива атмосфера, два стадіони на вибір. Гріх скаржитися. Повернувшись, тренуємося у Броварах. Лиш вперше приїхали в оновлений манеж на Березняках.
 
Чи були у нас зміни у тренувальному процесі? Знаєте, одне витікає з іншого; сьогодні так, а завтра змінюється. Головне у спортсменів – це мобільність і вміння через аналіз приходити до  якогось рішення, а не просто робити так, як у минулому році.
 
Минулий сезон для мене був не зовсім вдалий, це все ще трішки тримає. Аналізую його. І, може, ці невдачі мотивують долати і переступати всі перешкоди на нашому шляху».
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *