Броварські грації вдало виступили на змаганнях «Олімпійська сніжинка» в Білій Церкві

Традиційно, вже третій рік поспіль, в комунальному закладі Білоцерківської міської ради дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність» проходять змагання з художньої гімнастики «Олімпійська сніжинка» за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області.

Цьогорічні змагання  зібрали кращих юних грацій зі «Школи Дерюгіних»  (Київ), «Фенікс» (Київ), Броварів, Фастова, Яготина, «Спартак» (Біла Церква) ДЮСШ «Юність» (Біла Церква). Завітали й гості з далекого Сеулу (Південна Корея). Гімнастки з Південної Кореї приймали участь в змаганнях за програмою «Спорт без кордонів» відділення НОК України в Київській області.

Майже двісті юних гімнасток виборювали звання чемпіона в 24 категоріях. Головний суддя змагань – старший тренер-викладач відділення художньої гімнастики ДЮСШ «Юність», суддя національної категорії Ірина Масликова.

Під час урочистого відкриття учасників змагань вітали заступник начальника управління з питань молоді та спорту,  начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько, заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області, директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко.

Показовий виступ продемонстрували артисти цирку (повітряні гімнасти на ременях), багаторазові переможці та призери Всеукраїнських та міжнародних змагань, майстри спорту України зі спортивної гімнастики – Олег Шакіров та Ілля Зубов.

Для самих юних учасниць змагань традиційно «дощ з повітряних кульок».

Бровари представляли 20 дівчаток з відділення художньої гімнастики ДЮСШ управління освіти та науки Броварської міської ради (тренери Людмила Матейшина та Юлія Черкасова).

Чемпіонками «Олімпійської сніжинки» стали:

Зайдлер Марія 2013

Бартащук Злата 2012

Вінник Анна 2008

Скічко Анна 2007.

Другі місце посіли:

Мелещенко Марія 2011

Загаєвська Катерина 2010.

Третій результат показали:

Волошин Діана 2011

Руденко Дар’я 2008.

Найкращий результат та Кубок турніру серед дівчат 2008 р-н  отримала Вінник Анна!

Переможці та призери були нагородженні дипломами, медалями. Всі учасники змагань отримали цінні подарунки. І на завершення змагань Володимир Корнієнко вручив цінні подарунки  від відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області гостям з Південної Кореї.

Перший старт в новому Олімпійському 2020 році відбувся. Бажаємо Вам успіхів – вперуд до нових перемог!

За матеріалами – https://sport-koda.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *