Олексій і Анна Касьянови розпочнуть багатоборський сезон зі змагань у Таллінні

На змаганнях з бар’єрного і спринтерського бігу пам’яті Заслужених тренерів України Миколи Батруха і Бориса Юшка одним з найяскравіших був фінал з бігу на 60 метрів з бар’єрами серед чоловіків. Здавалось, перемога буде за багатоборцем Олексієм Касьяновим, проте на фініші на соту долю секунди його все ж випередив Артем Шаматрин (7,89 і 7,90 с відповідно). Щоправда, сталося це і через помилку самого Олексія.
 
«Я зачепився за четвертий і п’ятий бар’єри… Насправді, збив я всі, крім першого, але четвертий сильніше і це мене трішки загальмувало, – пояснює Олексій Касьянов. – Але форма, тільки б не наврочити, радує, адже тут доріжка м’яка, мені така не дуже підходить. Проте ноги рухаються так, що можна цього року показувати високі результати. Я задоволений. Ніколи не починав так сезон».
 
Підготовку до сезону Анна й Олексій Касьянови проводили на зборі у Португалії, після чого повернулися і продовжили тренування у Броварах та київському манежі КМШВСМ на Березняках. Наразі обоє прагнуть відібратися до команди і виступити на чемпіонаті світу у приміщенні у Нанкіні.
 
«Попереду у нас з Анею міжнародні змагання з багатоборства у Таллінні, 8-9 лютого, та чемпіонат України, 20-22 лютого, – продовжує Олексій. – Якщо результат в Естонії мене задовольнить, тоді у Сумах змагатимуся з окремих видів. Вибір дисциплін залежатиме від того, над чим потрібно буде більше попрацювати. Якщо ж у Таллінні результат буде незадовільним, тоді потрібно буде робити всі сім видів.
 
Щодо Ані, то її підготовку ми змістили до чемпіонату України. Вона, відсотків на 90, у Сумах змагатиметься з п’ятиборства: у неї була велика пауза і потрібно відчути змагання».
ОЛЕКСІЙ ТА АННА КАСЬЯНОВИ ВЖЕ ПРОТЯГОМ ТРИВАЛОГО ЧАСУ ПРОЖИВАЮТЬ У БРОВАРАХ, АЛЕ ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ НА ЗМАГАННЯХ ЗАПОРІЖЖЯ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *