ДЮФК «Каскад» 2007 – найкраща футбольна команда клубу 2019 року!

В броварському ДЮФК «Каскад» останнім часом започатковано традицію підбивати підсумки року, що минув, визначаючи кращих серед футбольних команд різних вікових груп. Ведеться залік, який враховує перемоги і призові місця завойовані на турнірах в Україні та за кордоном. Другий рік підряд загальнокомандне перше місце завоювали вихованці клубу 2007 року народження, яких тренує Костянтин Білінський. Вони набрали 130 балів, завоювавши п’ять перших, чотири других і одне третє місце.

Перші місця – «Ірпінь cup», «Майбутні Чемпіони», «Кубок Губернатора», Обласний турнір з міні-футболу в місті Кагарлик та «Зимовий турнір» в селищі Калинівка. Другі місця – «CUPDENMARK» (Данія), «Atlantic cup» (Німеччина),

«Winters champions league»  і «Титан сир» (Київ). «Крім того команда стала «бронзовим» призером Чемпіонату Оболонського району.

Юні футболісти ДЮФК «Каскад» 2007 року народження взяли участь у Всеукраїнському турнірі до Дня захисту дітей, що проходив з 24 по 26 травня у місті Ірпінь. На футбольних полях грали юні спортсмени 16 команд, які представляли дитячо-юнацькі клуби Луганської та Київської областей, міст Запоріжжя, Чернігова та Сум.

На груповому етапі юні «каскадери» здобули три перемоги:

«Каскад» (Бровари) – «Металург» (Запоріжжя) 3:2

«Каскад» (Бровари) – ФАРР 4:1

«Каскад» (Бровари) – «Рось-2» (Біла Церква)  6:0

В чвертьфіналі броварські хлопчаки з «Каскаду» в запеклому протистоянні з мінімальною різницею м’ячів перемогли «Юність» з Чернігова з рахунком – 3:2. У півфіналі «каскадери» впевнено переграли СК-179 (Київ) – 5:2, а у фіналі переграли «Спарту» – 2:1.

 

Не було рівних юним броварчанам і на турнірі в Кагарлику, в якому взяли участь шість команд 2007 року народження. За перемогу змагалися шість футбольних дружин, які грали між собою. За результатами очних зустрічей і визначався переможець. ДЮФК «Каскад» виграв всі п’ять матчів і став переможцем.

В листопаді в Києві пройшов турнір «Майбутні чемпіони», в якому взяли участь вісім команд, всі були розділені на дві групи. За результати матчів кращі команди груп виходили до фіналу. Броварський «Каскад» у вирішальному матчі зіграв із однолітками із Кагарлика. Основний час звершився внічию, 0:0, а в серії пенальті влучнішими стали підопічні Костянтина Білінського і стали чемпіонами.

Одним із головних успіхів броварських «каскадерів» у 2019 році стала перемога в Кубку Київської області  серед юнаків 2007-2008 років народження, який пройшов у селищі Щасливе, що на Бориспільщині, приурочений до Дня Гідності та Свободи і який проходив за підтримки Голови Київської обласної державної адміністрації. Володарем цього трофею у запеклій боротьбі став броварський «Каскад». В фінальному двобої він переграв вишгородський «Діназ». Основний час закінчився з нічийним рахунком 0:0. Тому володаря Кубка визначала серія післяматчевих пенальті, яка звершилася з результатом 2:1 на користь «каскадівців».

Серед інших здобутків особливе місце посідають нагороди Міжнародних турнірів в Данії та Німеччині, де зібралися дуже сильні та кваліфіковані суперники.

Так в дитячих футбольних турнірах в Данії («BRONDBY CUP» та «CUP DENMARK» місто Копенгаген) за перемогу боролися вісім броварських  футбольних команд різних вікових груп. Турніри проходили на стадіоні найбільш титулованого датського клубу  FC «BRONDBY» у якому прийняли участь 220 команд з 16 країн світу. ДЮФК «Каскад» 2007 р.н. (тренер Білінський Костянтин), тільки у фіналі тільки в серії післяматчевих  пенальті поступився кращій футбольній школі Данії з ФК «Брондбю» і став другим.

 

Вже в грудні останній міжнародний турнір для клубу, який приймала Німеччина («ATLANTIC CUP» і «HAMBURG CUP» місто Гамбург) Матчі проходили в грудні. Це був турнір серед команд 2006 року народження. ДЮФК «Каскад» представляли вихованці 2007 р.н. (тренер Костянтин Білінський). За перемогу змагалися дванадцять команд. Матчі проходили на стандартному футбольному полі по одинадцять гравців в кожній команді. Броварські футболісти дійшли до фіналу, де в напруженій боротьбі поступилися господарям, FC «HAMBURG».

Крім того, ДЮФК «Каскад» 2007/08 приймає участь у вищій лізі чемпіонату Київщини, граючи в дивізіоні Північ. «Каскадери» пішли на зимові канікули в якості лідера, маючи разом із ДЮСШ (Переяслав) по 21 очку в активі. Ось на такій мажорній ноті провели сезон гравці ДЮФК «Каскад» 2007 і віриться, що наступний, 2020, для них разом із їх чудовим наставником Костянтином Білінським буде ще кращим і успішнішим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *