У вищій лізі продовжують лідирувати “Асканія-Флора” та “Атлетік”

В неділю, 26 січня, в залі СК БВУФК відбулися матчі 8, передостаннього туру І кола чемпіонату міста Бровари з футзалу сезону 2019/20 років. Першими вийшли на паркет лідер, ФК «Асканія-Флора» та аутсайдер, ФК «Альянс». Відразу хочеться відмітити, що особливих проблем у «Асканії» не виникало. Команда грала у «свою гру», проводячи майже весь ігровий час у воріт суперника. Було дуже мало роботи і у воротарів клубу. Олександр Константинівський часом просто нудьгував і був замінений в другому таймі на свого дублера. Загалом поєдинок став бенефісом Дмитра Ширая, який нарешті відбув п’ятиматчеву дискваліфікацію за неспортивну поведінку в другому турі. Він відзначив своє повернення «покером» (чотирма забитими м’ячами). Були під стать йому і його товариші по команді. Сергій Кушка записав у свій актив 2 голи, по одному на рахунку Романа Жмакіна та Єдуарда Ворони. 8:0 – на користь «Асканії-Флори».

Дуже напруженої видалася зустріч «Елефанта» та «Беркуту-Легіона». Тут соло вели лідери команд, Андрій Співаков («Беркут-Легіон») та Дмитро Мануйленко («Елефант»). Перший забив три м’ячі, а нев’янучий Дмитро оформив «дубль». Перший тайм був за «Елефантом» – 3:2, хоч першими відзначилися представники правоохоронних органів. В подальшому боротьба була досить рівною і нічия, 4:4, мабуть стала цілком логічним його завершенням.

Цілий вир емоцій панував під час поєдинку між «Атлетіком» та «Металургом». «Металурги» зуміли дати «справжній бій» багаторазовому чемпіону міста і учаснику І ліги футзального чемпіонату України. Вони першими відкрили рахунок в матчі. Це зробив Дідусь, але Загура вже через хвилину його поновлює – 1:1. В подальшому малюнок гри нагадував гойдалки або маятник, які розкачуються то в один, то в інший бік. В підсумку «Атлетік» все ж таки вирвав перемогу – 7:5 (перший тайм 3:3). Чотири м’ячі на рахунку Віктора Загури («Атлетік») і два у Пекного («Атлетік») та Курила («Металург»).

При цілком рівній грі між «Авалоном» та «Укрелітцентром» пані-фортуна була цього разу на боці останніх, які в другій половині матчу голами Бортнічука та Жигадла здобувають такі потрібні їм три очки. І в останньому матчі туру «Вега спорт» в другому таймі зуміла «дотиснути» «Якір-Фаворит» – 5:0. По два м’ячі забили Сергій Мельник та Олег Міронов. Отримавши чергові перемоги, правда різною ціною, у вищій лізі зберігається двовладдя – «Асканія-Флора» та «Атлетік» мають в активі 21 набране очко. Третє місце посідає «Вега спорт» – 16 очок. Замикає турнірну таблицю «Альянс» – 3 очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *