Третє місце ФК «Броварія» 2010 на дитячо-юнацькому футбольному фестивалі «Планета футболу» в місті Гомель

Футбольний клуб «Броварія» 2010 року під керівництвом головного тренера команди Дмитра Кутакова нещодавно взяв участь в щорічному Міжнародному дитячо-юнацькому футбольному фестивалі «Планета футболу» в місті Гомель (Республіка Білорусь) з 24 по 26 січня. Матчі проходили в нещодавно збудованому чудовому футбольному манежі. В турнірі прийняли участь 13 команд, які були розподіленні на три групи (дві по чотири і одна п’ять учасники). ФК «Броварія» приїхав заздалегідь та провів відразу товариський матч з місцевою командою ФК «Гомель». В цій грі броварські футболісти не залишили жодних шансів супернику і здолали їх з рахунком 8:0. М’ячі забивали – Денис Кутаков та Максим Ситник по два, решта на рахунку Івана Цвігуна, Іллі Пономарчук, Андрія Лободи і Микити Булаха. Тренер команди Дмитро Кутаков  по завершенні матчу відзначив, що це дуже добре починати з такої впевненої перемоги, хоч вони й досягнута  в товариському матчі!

А вже наступного дня, 24 січня, юні броварчани ропочали свої виступи на дитячо-юнацькому футбольному фестивалі «Планета футболу». Спочатку зустрілися з ДСК «Гомель» та впевнено перемогли.

ФК «Броварія» «Гомель» – 5:1 Голи забивали: Денис Кутаков -3, Іван Цвігун -1 та один автогол у суперника.

Друга гра ще більше надихнула хлопців з Броварів! Суперник у них цього разу був ФК «Атлетик» (Санкт-Петербург, Росія). Підопічні Дмитра Кутакова повністю домінували протягом всього ігрового часу і отримали розгромну перемогу – 10:0.

 ФК «Броварія» – ФК «Атлетик» (Санкт-Петербург (Росія)  10:0

Відзначилися: Максим Ситник – 3, Денис Кутаков – 3, Іван Цвігун  -2, Микита Булах – 1, Ілля Пономарчук -1

Не можно сказати що суперник був слабий просто хлопці викоростали всі шанси, а сопернику не залишили жодного, відмінно граючи у вирішальній стадії атак і добре відпрацьовуючи в обороні.

Третю гру в групі «Броварія» зіграла зі збірною Гомеля, де зібрані найбільш обдаровані юнаки міста. На жаль програли – 4:2. Голи забивали Денис Кутаков Денис та Ілля Пономарчук.

Але прикриа осічка не стала на заваді вийти до півфіналу з другого місця в групі, завдяки кращій різниці забитих і пропущених  м’ячів.

В півфіналі зустрілися з командою з міста Гродно, нажаль програли 3:2 (Іван Цвігун і Ілля Пономарчук). Матч складався дуже складно, не обов’язкові помилки призвели до пропущених м’ячів і в підсумку не встигли відігратись

В матчі за третє місце зустрілися з командою ФК «Брянськ» та отримали впевнену перемогу – 5:2. З самого початку гра була дуже напруженою, першими забили броварчани зі штрафного удару. Іван Цвігун влучно поцілив у «дев’ятку» зі штрафного, але відразу пропустили через помилку захисту. І тут знову своє слово сказав Іван Цвігун, який потужним ударом пробив у верхній кут воріт.

Дуже відчувалась велика напруга і ємоціі часом просто зашкалювали. Третій м’яч забитий Денисом Кутаковим вгамував гру і стало зрозуміло що «Броварія» вже не втратить перемогу.

На початку другого тайму все той же невгамовний Ваня Цвігун після індивідуального проходу оформлює «хет-трик».

На останній хвилині матчу дещо розслабилися і пропустили м’яч у власні ворота. Але остаточну крапку поставив Ілля Пономарчук, влучним пострілом майже з центра поля.

Отже зайняли третє місце і були дуже задоволені. Могли показати результат і краще, але слід враховувати, що грали всі матчі лище з однією заміною. Всі залишилися дуже задоволені й виступом, і чудовим прийомом на гостинній білоруській землі. Організатори турніру визнали кращим гравцем команди Іллю Онокало, голкіпера команди, який до речі лише 2011 року народження. Не зважаючи на свій юний вік він показав дуже майстерну гру протягом всього турніру! Вітаємо команду та її наставника Дмитра Кутакова із вдалим виступом та бажаємо продовжити 2020 рік на мажорній ноті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *