В Калинівці відбулась Першість КЗ БРР «ДЮСШ» з волейболу серед юнаків

В суботу, 1 лютого, в селищному спортивному залі Калинівки відбулась Першість КЗ БРР «ДЮСШ» з волейболу серед юнаків. В змаганнях взяли участь команди – КЗ БРР «ДЮСШ», Калинівки, Погребів та ЗОШ №3 (Бровари). Першість організована Комунальним закладом Броварської районної ради «ДЮСШ», ВК «Форсаж» (Гоголів), відділом освіти, молоді, культури і спорту Броварської районної державної адміністрації та при підтримці депутата Київської обласної ради Наталії Гунько. Головна мета змагань – розвиток та популяризації волейболу у Броварському районі. Чотири кращі команди району та збірна ЗОШ №3 міста Бровари боролися за почесне звання називатися переможцем. Турнір проводився за коловою системо, коли кожен учасник грав один-з-одним, проводячи за час змагань по три матчі. 4.2. Гра тривала до двох виграних партій. Партія – до 25 очок, якщо рахунок стає 24:24, гра продовжується до різниці у рахунку у 2 очка на користь однієї із команд. Перед початком турніру відбулася урочиста церемонія відкриття, на якій присутніх привітали депутати Броварської районної ради Валентина Шульга і Тетяна Філіпова, директор КЗ БРРР «ДЮСШ», депутат Калинівської ОТГ Дмитро Діхтяр та начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Броварської РДА Людмила Чайка.

В результаті запеклих волейбольних баталій перше місце завоювала команда КЗ БРР «ДЮСШ», яка набрала сім очок, вигравши всі три матчі – дві гри з рахунком за партіями 2:1 (Погреби та ЗОШ №3 (Бровари)) та перегравши 2:0 господарів, юнаків із Калинівки. Другими фінішувала команда Калинівки (Калинівська ОТГ, 5 очок) і треті – Погреби (Зазимська ОТГ, 4 очки). Броварські школярі – четверті (2 очки). Під час перерв між матчами учасників та глядачів розважали чарівні учасниці хореографічного ансамблю «Смайл». За словами організаторів з кожним разом зростає рівень підготовки юних волейболістів, які вже зовсім скоро матимуть змогу грати серед дорослих. Крім нагород від КЗ БРР «ДЮСШ» всі учасники мали змогу насолодитися смаколиками, які люб’язно було надані депутатом Київської обласної ради Наталією Гунько, яка вже давно опікується спортом на Броварщині загалом і волейболом зокрема.

Загалом Наталія Іванівна надає вже протягом трьох останніх років надає посильну підтримку всіх волейбольних турнірів, які проводяться  на Броварщині, прекрасно розуміючи, що активний спосіб життя громадян і здорова нація – головна мета нашої держави. Буде вона надавати таку допомогу й надалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *