Нагороди броварських боксерів на турнірі в Білій Церкві

З 10 по 14 березня в місті Біла Церква відбувся представницький  XXXV Всеукраїнський турнір з боксу імені Павла Поповича. Участь у змаганнях приймали 131 боксер із 20 областей України та міста Києва. Протягом п’яти днів спортсмени вели напружену боротьбу за високе звання найкращого у своїй ваговій категорії, яке дає право на виконання нормативу «Майстра спорту України» з боксу.

Організаторами турніру виступили: Міністерство культури, молоді та спорту України, Федерація боксу України, Білоцерківська міська рада, Білоцерківська РДА, управління фізичної культури і спорту КОДА, відділення НОК України в Київській області, Київська обласна федерація боксу, Білоцерківська міська федерація боксу, ДНЗ «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П.Р. Поповича».

Броварську школу боксу на ньому представляли чотири вихованці Заслуженого тренера України Сергія Катаєва (БВУФК) – Олексій Завадський, Олег Лагута, Андрій Кобельчук та Денис Біленький. Вихованець Юрія Бойка та Сергія Катаєва Олексій Завадський вибув із турніру за крок від вирішальних двобоїв. Андрій Кобельчук (56кг) та Денис Біленький (46-49кг) поступившись в 1/2 фіналу, стали “бронзовими” призерами турніру. Олег Лагута дійшов до фіналу. За перемогу він боксував із Генадієм Масленніковим із Вінниці (вагова категорія 60кг) і переміг (3:2 – рішенням суддів), ставши чемпіоном. До речі єдиним із Київщини. Вітаємо Олега, його товаришів по команді та їх наставника ЗТУ Сергія Юрійовича Катаєва з черговими перемогами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *