Сталлоне зніме фільм про кар’єру братів Кличків

Знаменитий актор і режисер Сільвестр Сталлоне зніме фільм, який буде присвячений кар’єрі українських боксерів Віталія та Володимира Кличків. 

Стрічка отримає назву “Брати – легенди”, а Сталлоне буде працювати з проектом в якості режисера і сценариста. Зйомки повинні початися восени, а в прокат фільм планується випустити у квітні 2021 року. Варто відзначити, що Сталлоне давно знаходиться в дружніх відносинах з легендами українського боксу. Брати були сопродюссерами мюзиклу “Роккі”, який був присвячений історії першого фільму легендарної саги про Роккі Бальбоа. Сталлоне кілька разів відвідував бої українців. Він був помічений у 2009-му році в Лос-Анджелесі на поєдинку Віталія з американцем Крісом Арреолою, а у 2012-му – в Гамбурзі на протистоянні Володимира з поляком Маріушем Вахом.

У 2011-му році вже був зняти документальний фільм про братів Кличків, який створив німецький режисер Себастіан Денхардт. Стрічку показували в декількох країнах Європи, а також у США. У Володимира Кличка, який завершив кар’єру у 2017-му році, є епізодичні ролі в декількох фільмах. Віталій Кличко зараз є мером Києва.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/sport/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *