Як в умовах карантину підійти до провідних змагань «у формі»: досвід легкоатлетів

Загроза поширення Covid-19 змінила плани мільйонів та змусила змінити темп життя. Епідемія загальмувала й спортивне життя. Тож на даному етапі нашим атлетам потрібно ефективно підтримувати свою форму, аби їх олімпійські мрії таки стали реальністю. Зі свого боку, Національний олімпійський комітет України через організацію різноманітних вебінарів проводить велику науково-освітню роботу для озброєння спортсменів і тренерів необхідними знаннями з різних аспектів підготовки, які є особливо актуальними сьогодні.

Рекомендаціями як удосконалити та розширити можливості сьогодні діляться легкоатлети. За цим посиланням http://uaf.org.ua/images/doc/Polozhennia/Osoblyvosti_pidgotovky_big.pdf?fbclid=IwAR2f3zarmeNbqZ5hnW5OiyoECBOj5dTykbetSCjQd5faqO9eiYDvAPB8Qhk ви знайдете цікаві напрацювання щодо базових понять діяльності фізіологічних систем бігунів та побудови тренувального процесу на заключному етапі підготовки до змагань.

Їх авторами є головний тренер збірної України з видів витривалості Сергій Романчук, старший тренер збірної України з видів витривалості Олег Курбаков та провідний фахівець комплексної наукової групи Олександр Величко.

Джерело – http://noc-ukr.org/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *