ФК “Броварія” зіграла два матчі із вишгородським “Діназом”

В суботу, 12 вересня, броварська ФК «Броварія» провела два матчі ІІ туру чемпіонату Київщини з футболу в еліт-дивізіоні. На новому футбольному полі в парку відпочинку «Перемога» дві команди клубу, ФК «Броварія» 2010/11 та 2008/09 зіграли два матчі з вишгородським ФК «Діназ». Першими на штучний газон стадіону вийшли молодші, футболісти 2010/11 років народження. Підопічні Дмитра Кутакова і їх вишгородські однолітки мали в активі після І туру по три очки. Гра вийшла дуже нервова, з гострими атаками обох команд. Ще в першому таймі «Броварія» забила суперника два м’ячі. Вони на рахунку Цвігуна і Шидловського. В другій половині зустрічі вишгородцям вдалося відквитати один гол, але на більше їх не вистачило.

ФК «Броварія» (Бровари) – ФК «Діназ» ( Вишгород) (2010-2011)

Рахунок: 2-1(2-0)

Голи: Цвігун Іван, Шидловський Костянтин (ФК «Броварія»)

 



Їх старші товариші по клубу намагалися грати на рівних із «диназівцями», але ті переважали їх в основних компонентах гри, зробивши вагомий заділ ще в першому таймі – 7:2 на їх користь. Не втримали вони перемогу й надалі. Таким чином в активі підопічних Максима Кутакова поки що набраних очок не має.

ФК «Броварія» (Бровари) ФК «Діназ» (Вишгород) (2008/09)

Рахунок: 3-11 (2-7)

Голи: Талавіра Максим, Спіжовний Костянтин, Маняк Дмитро (ФК «Броварія»)



Ось як прокоментував результати матчів президент ФА «Джуніорс Старс» Максим Кутаков: «Руки не опускаємо боремося, чемпіонат тільки почався, набираємося досвіду. В еліт-лізі слабких команд не має. Основна боротьба ще попереду».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *