ДЮФК “Каскад” зіграв свої перші домашні матчі в чемпіонатах України і Київщини

12 вересня в Броварах було відкрито домашніми матчами юнацький чемпіонат України з футболу (ДЮФЛУ) в пешій лізі. ДЮФК «Каскад» приймав ФК «Мал» місто Коростень. Перша гра між старшими юнаками 2004/05 років народження закінчилася впевненою перемогою броварських «каскадерів» з рахунком 6:1. «Каскадівці» з перших хвилин захопили ініціативу, забивши швидкий гол і втримали перевагу до завершення ігрового часу. Три м’ячі забив нападаючий господарів Денис Голуб, по одному на рахунку Глазкова Ярослава, Сундука Дениса та Третяка Михайла.

Склад команди: Мельник, Устенко (капітан), Свистун, Висовень, Сундук, Василець, Андрусик, Глазков, Третяк, Смирний Андрій, Голуб. На заміну виходили Кизименко, Лазаренко, Мокін, Покрачко, Дячков, Романенко, Смирний Артем.

На цьому відповідальні матчі ДЮФК «Каскад» звітного тижня не закінчилися. В середу, 16 вересня, старші «каскадери» приймали знову вдома грізного суперника, білоцерквіську «Зміну». Це гра ІІ туру чемпіонату Київщини у вищій лізі. Склад тут підібрався дуже серйозний – чотири клуби паралельно з цим турніром грають у вищій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України (ДЮФЛУ). У Білій Церкві відбулося злиття двох дитячих футбольних шкіл, «Зміни» та «Арсеналу», тому колектив вийшов дуже боєздатний, який здатен боротися за самі високі місця в будь-якому турнірі. У броварчан навпаки з ряду суб’єктивних і об’єктивних причин в матчі не зіграв цілий ряд гравців основи, що додало проблем головному тренеру команди Олегу Трухану. Мала лава запасних не дала можливості тренерам ДЮФК «Каскад» вар’ювати складом. У другому таймі гравці основи дещо притомилися і вже не мали можливості грати у повну силу. На полі довгий час був ігровий паритет, але втримати його не вдалося. При рахунку 2:2 лідер «Зміни» Микола Случинський розіграв на правому фланзі хорошу комбінацію і забив третій гол. В підсумку – 2:3 на користь гостей.

Не зважаючи на програш ДЮФК «Каскад» продемонстрував високий рівень гру і гарну підготовку до сезону. Суперник був дуже достойний і ця поразка варта перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *