На Броварщині дівчата грали у футбол

Укотре вже в ці травневі дні Заворичі збирають юних шанувальниць міні-футболу на традиційний турнір з цього виду спорту «Весна». Цього разу окрім команд земляків – заворичан, тарасівців, мокречан, княжичан, у ньому взяли участь, як і в попередні роки, представники Чернігівщини – ФК «Прилучанка», ФК «Леон» (с. Фурси), а також дівчата зі Старої Басані, Вороньків, Бобровиці.
Проведення змагань стало можливим завдяки спонсорській підтримці приватних підприємців Олександра Крупича, Олени Лобко, Володимира Свірського, Володимира Костенкова, Сергія Галишкіна, Сергія Єременка, Світлани Літинської, Ольги М‘якої, Євгенії Грузенської, депутата Калитянської селищної ради Володимира Мигди. Головними ж спонсорами турніру виступили ЗВПП «Регіон-2001» та «Лед плюс».
Поєдинки носили безкомпромісний характер, і часто переможця гри визначав лише один м’яч. До півфіналу з двох груп вийшли команди Заворич і Мокреця та с. Фурси і «Прилучанки». До речі, остання із названих представляла Леновицьку ОТГ. У фіналі заворичани поступилися «Прилучанці» – 1:4. Нагородження провели голова федерації футболу Броварів Микола Логвин та голова федерації футболу Броварського району Ігор Сердюченко, котрі вручили командам-учасницям футбольні м’ячі та солодкі подарунки відповідно.
А ще гості турніру – депутат районної ради Роман Шибіко та заступник голови селищної ради Калитянської ОТГ Надія Костенкова та його організатори щиро привітали наших землячок-футболісток, котрі на першості Київської області з міні-футболу серед дівчат 2002 року народження й молодших вибороли почесне третє місце. Майже всі вони – випускниці. Тож щасливої дороги в самостійне життя і нових спортивних звершень!
Максим КУЛІДА,
організатор турніру «Весна».

Джерело – Тижневик Нове Життя Бровари

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *