Запрошуємо вболівальників на свято боксу в Броварах

В неділю, 11 серпня, в легкоатлетичному манежі КО ШВСМ (вулиця Гагаріна 30) у Броварах відбудеться матчева зустріч з боксу між спортсменами із України та Німеччини.

Головний організатор – СК «Світ боксу» та президент клубу Арсен Бабаян, який має дружні відносини із боксерською спільнотою Німеччини. Цього року він вже два рази разом зі своїми вихованцями їздив туди для того, щоб вязяти участь у змаганнях і от настала черга німецьких друзів відвідати Бровари. Загалом у святі боксу візьме участь сорок спортсменів, які представляють боксерські клуби Німеччини, Броварів та Броварщини і Київщини. В двобоях візьмуть участь хлопці та дівчата 2002 – 2007 років народження. Тривалість боїв – 3 раунди по 1,5 хвилини (юнаки), 3 по 2 хв (юніори) і 3 по 3 хв (молодь). Головний суддя змагань – суддя Міжнародної категорії, майстер спорту СРСР Влад Бабаян. Німецькі гості прибули до України раніше і проходять перед турніром збори, які включають в себе крім тренувань і спарингів ще й різноманітні цікаві екскурсії.

Так що дорогі любителі спорту і жителі та гості міста Бровари запрошуємо Вас на видовищний турнір. Початок о 15:00. Вхід вільний

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *