Після ІХ туру – «Атлетик» одноосібний лідер

В неділю, 9 лютого, в залі СК БВУФК відбулися матчі ІХ туру чемпіонату міста Бровари у вищій лізі, який завершував І коло. Першими вийшли на паркет один із лідерів, «Асканія-Флора» та четверта команда, «Металург». Пролунав сигнал арбітра про початок матчу і вже на першій хвилині гравець «Металурга» Музиченко відкриває рахунок в зустрічі – 1:0. Це стало не дуже приємною несподіванкою для «Асканії-Флори». Гравцям знадобився деякий час, щоб прийти в себе і розпочати атаки на ворота суперника, але «металурги» міцно видобували оборону, яку було дуже важко зламати. Це вдалося тільки на десятій хвилині капітану калинівців Сергію Кушці, 1:1. Більше забитих м’ячів в 1 таймі не було. В другій половині Виноградов знову виводить «Металург» вперед – 2:1. Всі намагання «Асканії-Флори» були марними до 38-ої хвилини, коли ініціативу взяв на себе граючий тренер команди Андрій Герасименко після пасу від Едуарда Ворони. В підсумку – 2:2, лідер втратив два очки.

«Вега спорт» не мав особливих проблем в матчі із «Альянсом». На 2-ій хвилині Сергій Мельник своїм фірмовим ударом відкриває рахунок – 1:0, але далі в першій половині поєдинку більше забитих голів глядачі так і не побачили. В другому таймі «вегівці» змогли ще тричі засмутитися воротаря «Альянсу», в свою чергу пропустивши лише один. 4:1 – на користь «Вега спорту», який залишається на третьому місці.

В матчі «Авалону» з «Беркутом-Легіоном» першими відзначилися «беркутівці». На 10-ій хвилині лідер команди Андрій Співаков забиває свій черговий гол на турнірі. Але за хвилину до завершення першої двадцятихвилинки Красніков його зрівнює – 1:1. Він же стає автором переможного голу «Авалону» на 35-ій хвилині. 2:1 – перемога «Авалону».

В матчі «Якоря-Фаворита» із «Укрелітцентром», останні вигравали за підсумками першого тайму – 0:2, але в другому підопічні Олександра Овдієнка зуміли не тільки відігратися, а й вийти вперед – 3:2. Здавалося, що перемога вже так поряд, але всі їх надії і сподівання на здобуті три очки перекреслив влучний удар Троценка на 38-ій хвилині, який поновлює «статус-кво» – 3:3.

І останніми зіграли один із лідерів «Атлетик» та непоступливий «Елефант». «Слони» вже на другій хвилині повели вперед. Це зробив нев’янучий Дмитро Мануйленко. На 10-ій Олександр Славінський його зрівнює – 1:1. Але ще два влучні постріли, один який зробив все той же Мануйленко і суперники йдуть на перепочинок за переваги «Елефанту» – 3:1. В другій половині «до справи» взялися старожили багаторічного чемпіона минулих років: Сергій Степаненко, Ярослав Кутовий (по 2) та все той же Олександр Славінський (1), які оформили «дублі», що приносить перемогу «Атлетику» – 6:3. На жаль в зіткненні отримав травму Дмитро Мануйленко, але ми сподіваємося, що Дмитро скоро видужає і повернеться до лав команди.

«Атлетик» став одноосібним лідером і переможцем І кола чемпіонату – 24 очки. Друге місце посідає «Асканія-Флора» – 22 очки і третій – «Вега спорт» (19 очок). Замикає турнірну таблицю «Альянс» (3 очки).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *