У Броварах відбувся традиційний дитячий гандбольний турнір пам’яті відомого тренера Олега Бондаря

21 – 23 травня в Броварах, на базі СК БСФК, відбувся дитячий гандбольний турнір серед дівчат 2007/08 років народження пам’яті відомого тренера Олега Бондаря. Ці змагання проводилися як данина пам’яті талановитому гандболістові, досвідченому тренерові, і добрій, щирій людині, відміннику освіти України Олегу Григоровичу Бондарю. Олег Григорович народився 5 березня 1950 року у м. Сквирі. Навчаючись в школі, він захоплювався багатьма видами спорту, але гра у гандбол була чимось особливим для юнака. Він був прекрасним воротарем, його грою захоплювалися глядачі. Не було ніяких сумнівів, що все своє життя він віддасть цій улюбленій грі, гандболу.

Свою трудову діяльність розпочав у Сквирській дитячо-юнацькій спортивній школі у 1971 році, де протягом 19 років давав перші ази гандболу юним гандболісткам. З 1994 року Олег Григорович працював тренером Броварської дитячо-юнацької спортивної школи, а у 2000 році його призначили старшим тренером відділення гандболу дівчат Броварського вищого училища фізичної культури. У скарбничці спортивних успіхів Олега Григоровича золоті медалі різних змагань та безліч нагород. Серед його вихованок багаторазові чемпіонки області, призери чемпіонатів України, гравці команд суперліги та вищої ліги та гандбольного клубу «Спартак», майстри спорту, гравці молодіжної та національної збірних команд України. Олег Григорович – був одним із тренерів збірної команди України, яка була фіналістом чемпіонату Європи серед юніорів в Словаччині.

Після його смерті у місті за ініціативи родини Олега Григоровича, колективу БСФК та відділу фізичної культури ы спорту Броварської міської ради і був започаткований цей турнір. Цього року за перемогу змагалися шість команд. ДЮСШ (Бровари) – 1, ДЮСШ (Київ). ДЮСШ (Сквира), ДЮСШ (Рокитне). ДЮСШ (Миронівка) та Бровари-2. В зв’язку із епідемією коронавірусу  COVID-19і турботою перо здоров’я учасників  урочисті церемонії відкриття і закриття змагань були відмінені. В результаті запеклої боротьби команди-учасниці розташувалися в такій послідовності:

  1. ДЮСШ (Київ) – 10 очок
  2. ДЮСШ (Бровари)-1 – 8 очок
  3. ДЮСШ (Сквира) – 6 очок
  4. ДЮСШ (Рокитне) – 4 очки
  5. ДЮСШ (Миронівка) – 2 очки
  6. Бровари-2 – (без перемог)

Головний суддя змагань – ЗТУ Олександр Гурський!

Вітаємо переможця і призерів і бажаємо подальших успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *