Девід Хейні переміг Джорджа Камбососа у раванші і зберіг звання абсолютного чемпіона (відео+фото)

Rod Laver Arena, Мельбурн, Австралія. У головній події шоу в поєдинку-реванші за звання абсолютного чемпіона легкої ваги (до 61,2 кг) зійшлися американець Девін Хейні (29-0, 15 КО) та австралієць Джордж Камбосос (20-2, 10 КО). Як і у червні, перемогу святкував американець.
Претендент очікувано діяв набагато агресивніше. Намагався не затримуватись на дальній дистанції, багато працював корпусом, вривався на середню, хотів донести до мети коронний лівий хук. Поки що багато клінчів та дрібних фолів.

Хейні у відповідь почав вкладатися в удари. Запускає небезпечні ліві хуки, викидає двієчки, намагається потрапити оверхендом. Міні-махач у 3-му раунді. Чемпіон набагато ефективніший. Сумбурна тактика Камбососа не працює – багато суєти, мало осмислених дій.

Поки що у Камбососа лише один шанс — якщо рефері раптом набридне розводити боксерів із клінчів, оштрафує Хейні за постійні захоплення суперника. Чемпіон пристрілявся джебом. Претендент не так активно скорочує дистанцію. А з далекою Хейні працювати ще зручніше.

Изображение
Після зіткнення головами в обох з’явилися розсічення. Камбосос так само пресингує, кидається на чемпіона. Той у відповідь контрит або працює на випередження. Його удари точніші, але в них немає сили. Локальний успіх у претендента – уболівальники у захваті.

Чемпіонські раунди. Поки що все виглядає так, що Камбососу судді віддадуть менше раундів, ніж у першому бою. Запашний і харизматичний хлопець, якому пощастило опинитися у потрібний час у потрібному місці.

Изображение

Рахунок суддів: 119-109, 118-110 та 118-110.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *