В переддень Нового, 2023 року, відбулась ІV Відкрита першість ДЮСШ з ушу та єдиноборств

24 грудня у Броварах було проведено Відкриту першість ДЮСШ з ушу та єдиноборств Броварської міської ради серед молодших та старших юнаків.

В змаганнях взяли участь більш ніж 100 вихованців Броварської школи ушу. В святково прибраному залі спортивного комплексу із самого ранку на чудовому помості, придбаному  Міністерством молоді та спорту України в Китаї, розпочали свої виступи юні майстри ушу як в індивідуальних, так і групових вправах. За їх виступами уважно спостерігали члени поважного  суддівського  журі, а батьки та тренери активно підтримували виступаючих.

Цьогорічний турнір докорінно відрізняється від попередніх, так як проходить під час воєнного стану, викликаного віроломним нападом рашистів на Україну. Тому змагання відбулися з дотриманням всіх вимог і пересторог військового часу. Виступи юних спортсменів декілька разів переривалися із-за оголошення повітряної тривоги. На щастя обійшлося без загроз для життя дітей і гостей цього спортивного свята.

По завершенні відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів Відкритої першості. Привітали юних спортсменів з  наступаючими святами президент Української федерації ушу Олег Чуканов та директор ДЮСШ з  з ушу та єдиноборств Андрій Коваль.

В своєму виступі Олег Чуканов згадав, як в далекому 1993 році було утворено Броварську школу ушу, яка не мала нормальних умов для тренування. На даний час з допомогою держави, міської влади, батьків, тренерського складу та вихованців створено все для того, щоб ушу, як вид спорту розвивався і прославляв нашу державу далеко за її межами. Він висловив велику подяку Броварському міському голові Ігорю Сапожку, який є першим помічником у всіх починанням. Броварські спортсмени цього року, що минає, в складі національної команди, дуже вдало виступили на чемпіонаті Європи, Всесвітніх іграх єдиноборств в Бірмінгемі (США), чемпіонаті світу серед юніорів в Індонезії тощо.

Андрій Коваль в свою чергу пообіцяв і надалі виховувати чемпіонів, які виступатимуть на престижних змаганнях найвищого рівня.

Того дня без нагород не залишився ніхто. Переможці і призери отримали медалі та Почесні дипломи, а всі учасники – новорічні подарунки.

Ось так завершила календарний рік ДЮСШ з ушу та єдиноборств, а попереду новий 2023 рік, де на майстрів Броварської школи ушу чекають ретельні тренування і виступи на представницьких турнірах та змаганнях. Бажаємо їм терпіння і удачі!

Перемога обов’язково буде за нами! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *