У Броварах відбувся чемпіонат України з плавання серед юнаків

17 – 19 березня у Броварах відбувся чемпіонат України з плавання серед юнаків, в якому за нагороди боролися спортсмени 2009-2010 років народження (хлопці) і 2010-2011 року народження (дівчата). Загалом за перемогу боролися 256 спортсменів з різних регіонів нашої держави, в тому числі і з тимчасово окупованих території. Змагання були організовані Федерацією плавання України за підтримки Броварської міської влади, відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради та плавального басейну «Купава». На урочистій церемонії відкриття був присутній Броварський міський голова Ігор Сапожко, президент Федерації плавання України Андрій Власков, начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков та директор басейну «Купава», МСУМК Сергій Бреус. У своєму вітальному слові Ігор Сапожко привітав учасників та побажав «легкої води» та гарних результатів.

Юні спортсмени змагалися на різних дистанція і різними стилями плавання.

Броварську громаду представляли вихованці відділень плавання БСФК та ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради. Хочеться відмітити юного Дмитра Лазарчука, який став переможцем на дистанції 100м брасом та зайняв 3-е місце на дистанції 200м комплексним плаванням. За крок від п’єдесталу він фінішував на дистанції 200м брасом, показавши 4 результат. Крім того він став переможцем в багатоборстві серед юнаків в розділі брас.

Він народився в селі Требухів Броварської громади, розпочав свої тренування в СК «Єнот» (тренери Олександр та Анна Калоші), а зараз навчається в БСФК (тренери Віктор Турчин та Людмила Слівінська).

В загальнокомандному заліку 1 команда Київщини фінішувала десятою, а переможцями стали плавці із Дніпропетровщини (1 команда).

Вітаємо юних українських плавців і бажаємо їм успіхів в майбутніх стартах!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *