Відбулися матчі 1/2 фіналу Кубка Київщини з футзалу

Профільний комітет КОАФ, очолюваний Миколою Логвином, організував і проводить Чемпіонат області з футзалу.

Півфінальні турніри за участю восьми команд відбулися в Броварах і Хотові. Завдяки організаторам офіційні змагання стали справжнім спортивним святом і визначили безпосередніх учасників фінального раунду.

Броварську групу переконливо виграла «Софія». Футзальна дружина Софіївської Борщагівки, підготовлена колишнім збірником України Вадимом Гордієнком, зібрала максимальний урожай турнірних очок. «Софія» розгромила головного конкурента — місцевий «Авалон» з однозначним результатом 6:1, забила стільки ж м’ячів переяславському «Дніпру», пропустивши при цьому лише двічі, та не залишила жодного шансу згурівській «Новій» — 9:2. Другу путівку до фіналу завоював «Авалон» — 5:3 з «Новою» та 4:0 проти «Дніпра».

У хотівській групі «Скидка» з Бучанської ОТГ і «Дружба» з Мирівки розійшлися миром у безпосередньому протистоянні — 4:4, безапеляційно вигравши в обох інших опонентів — з Білої Церкви та Бородянки. Обидва фаворити цілком прогнозовано забронювали собі місця на вирішальній турнірній стадії. «Дружба» пройшла до фіналу як переможець групи, оскільки мала кращу підсумкову різницю м’ячів. Підготував команду легендарний майстер мініфутбольних баталій Олександр Рисенко. Чинний чемпіон області, зокрема, розгромив бородянський «Легіон» — 11:1 та білоцерківську «Зміну» — 6:2.

Чемпіонський титул обласного масштабу квартет фіналістів розіграє в Броварах. Організатори повідомлять про дату вирішальних змагань додатково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *