“Дата є”: У Саудівській Аравії підтвердили намір організувати мегавечір боксу

Представник Skill Challenge Entertainment Амер Абдалла поділився деталями організації боксерського мегашоу, яке може відбутися в грудні цього року в Саудівській Аравії.

В один вечір планують влаштувати бої між володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком і чемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф’юрі, а також між двома колишніми чемпіонами Ентоні Джошуа та Деонтеєм Вайлдером.

За словами Абдалли, організатори вже визначилися з датою проведення шоу, але поки вона тримається в секреті.

“Звичайно, у нас є дата цього інвенту. Але я вам її не скажу. Це буде найкраще видовище в світі боксу, можу запевнити. Я займаюся цією справою вже 30 років, але саудівці роблять це інакше. Принц Халід організує все на найвищому рівні, навіть такі невеликі та звичні речі, як пресконференція. Якщо подивитися на пресконференції в Саудівській Аравії, то вони відрізняються від тих, які ви бачили раніше.

Ще одна річ – турбота про бійців. Принц Халід особисто стежить за тим, щоб до кожного з них ставилися з максимальною повагою. Вони одержують усе необхідне. Це як свіжий ковток повітря, щоб побачити, куди має рухатися бокс. Таке просто приємно бачити, це те, чого потребує спорт”, – сказав Абдалла в коментарі iFL TV.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *