“Шахтар” із 2000-м голом достроково став чемпіоном України. “Динамо” четверте

Донецький “Шахтар” у матчі 29-го туру Прем’єр-ліги обіграв “Дніпро-1” і за тур до завершення національної першості в 14-й раз став чемпіоном України з футболу. Поєдинок на “Арені-Львів” завершився з рахунком 3:0, після якого підопічні Ігора Йовічевича стали недосяжними для суперників.

Переможний м’яч на 9-й хвилині забив Артем Бондаренко. Для “гірників” це стало 2000-м голом у своїй історії. На початку другого тайму Данило Сікан подвоїв перевагу, а за 4 хвилини Тарас Степаненко довів результат до розгромного.

На другому місці в турнірній таблиці залишився “Дніпро-1”, який має однакову кількість очок із луганською “Зорею” (по 64).

У 30-му турі “Дніпро-1” зіграє з “Кривбасом”, а “Зоря” вирушить до “Мінаю”. Четверте місце у будь-якому випадку залишиться за “Динамо”. П’ятою буде “Олександрія”.

Таким чином у груповому турнірі Ліги чемпіонів сезону 2023/2024 зіграє “Шахтар”. Хто потрапить у кваліфікацію ЛЧ, а хто залишиться у Лізі Європи у заключному турі вирішать “Дніпро-1” та “Зоря”. “Динамо” та “Олександрія” братимуть участь у кваліфікації Ліги конференцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *