Відбувся «Літній Кубок СК «Будокан» – 2023»

На дворі липень – середина літа. Тривають літні шкільні канікули, вже другі під час цієї кривої війни, розв’язаної північним сусідом в нашій ненці – Україні. Юні спортсмени, як і всі українські школярі, як можуть відпочивають і готується до нового навчального року. Триває підготовка і у вихованців броварського спортивного клубу кіокушинкайкан карате «Будокан», який очолює володар чорного поясу ІV дан Андрій Гаврилюк.

Хто вирішив зробити на літній період перерву, а хто – продовжує активний тренувальний процес. Тільки нещодавно броварські «будоканівці» провели активно час в мальовничих Карпатах, кращі-з-кращих взяли участь у 17-ому міжнародному літньому таборі «Камчія-2023» (The 17th KWU International Summer Camp), під час якого відбувся Абсолютний Кубок Світу «2023 KWU World Open Cup» серед чоловіків і жінок та молодіжний Кубок Світу «KWU World Cup Varna» в якому взяли участь і «будоканівці», а вже в суботу, 15 липня, на спортивному майданчику на розі вулиць Шолом-Алейхема та Грушевського відбувся «Літній Кубок СК «Будокан» – 2023»..

В ньому були задіяні 40 вихованців клубу віком від 4 до 12 років. Під час нього юні майстри карате провели складні, в залежності від віку та рівня підготовки, двобої. Тут не було переможців та переможених, тут перемогли всі учасники та їх наставники, які наочно довели, що українців не залякати й не зламати. Наша нація непереможна, поки такі патріоти підростають у нас.

За діями своїх синочків та донечок уважно спостерігали їх рідні та близькі, які співпереживали за них і ладні були самі прийти їм на допомогу.

Крім цього у дружній спортивній родині клубу приємна новина. 2-9 липня відбувся Всеукраїнський спортивний табір Української Федерації Кіокушинкайкан карате I.K.O.  Matsushima під керівництвом Бранчіфа України Шихана Дмитра Волинця під час якої відбулися іспити на підвищення в класі.

 Учень Андрія Гаврилюка, який тепер вже сам виховує молодь, Артем Гелькін успішно склав іспит на чорний пояс ІІ дан.

 З чим ми його всі вітаємо!

А попереду у «будоканівців» нові тренування та змагання! Бажаємо їм та їхнім наставникам нових звитяг і всього самого найкращого!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *