Еррол Спенс – Теренс Кроуфорд. Де та коли дивитись бій

Поєдинок Теренса Кроуфорда (39-0, 30 КО) проти Еррола Спенса (28-0, 22 КО) фанати очікували роками. Лідери Р4Р, одні з найкращих бійців останнього десятиліття та чемпіони напівсередньої ваги – на кону стоятиме ще й статус абсолюта.

Поєдинок Теренса Кроуфорда та Еррола Спенса – один із найбільш багатостраждальних у професійному боксі. Два знамениті американці хотіли зустрітися в рингу протягом п’яти років, проте щоразу щось заважало. Промоутери не могли знайти спільної мови, телеканали не давали потрібних грошей, а одного разу Спенс і зовсім потрапив у важку аварію, виживши буквально дивом. Вболівальники боксу вже перестали вірити, що Теренс і Еррол коли-небудь поб’ються, але тут з’явилася новина від ESPN.

Прогноз на бій Теренс Кроуфорд - Еррол Спенс від Пола Маліньяджі: "Він буде  виснажений" | Fightnews.info

Шановний американський телеканал оголосив, що третій і четвертий номери рейтингу Р4Р все-таки проведуть очний поєдинок! 29 липня Кроуфорд і Спенс у Лас-Вегасі визначать, хто заслуговує на звання абсолютного чемпіона світу в напівсередній вазі. Нагадаємо, Кроуфорд володіє поясом WBA, а його потенційний суперник утримує звання IBF, WBC і WBO.

Історичне протистояння покаже Showtime. Початок трансляції у ніч з 29 на 30 липня не раніше 05:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *