У Броварах стартував «Кубок пам’яті Володимира Лозинського»

У п’ятницю, 11 серпня, броварський футбольний клуб «Броварія» розпочав цикл футбольних турнірів  «Кубок пам’яті Володимира Лозинського», присвячений пам’яті видатного українського футболіста Володимира Лозинського.

Першими розпочали боротьбу юні «майстри шкіряного м’яча» 2014/15 та 2016/17 років народження. Матчі проходять на футбольному газоні МФК «Бровари». Одночасно відбуваються чотири поєдинки у двох вікових групах.

Погода сприяла проведенню матчів. Хоч воєнний стан і тут втрутився в перебіг подій – матчі трішки змістилися із-за об’явленої повітряної тривоги.

 Для багатьох із наймолодших гравців, зокрема для вихованців ФК «Броварія» 2016/17 років народження (тренер Максим Кутаков) ці виступи стали дебютом у футбольній кар’єрі. Для них все нове, тому вони хвилюються під пильним оком своїх наставників та рідних і близьких. Але нічого – досвід прийде з часом.

Головне, щоб на Україною скоріше запанувало мирне небо, а наші діти і всі ми нарешті відчули довгоочікуваний спокій! Дай боже, щоб це чим швидше сталося!

Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *